Κυκλοφόρησε το mobile game του Westworld (vid)

Στην κυκλοφορία δόθηκε το mobile game του Westworld βασισμένο την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά της HBO.

Στην κυκλοφορία δόθηκε το mobile game του Westworld βασισμένο την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά της HBO.

To Westworld αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά της HBO, ειδικότερα τώρα που το έρχεται το φινάλε του Game of thrones. H Warnes Bros θέλοντας να εκμεταλλευτεί την δημοτικότητα του προγράμματος είχε ανακοινώσει την κυκλοφορία ενός παιχνιδιού βασισμένο στη συγκεκριμένη σειρά.

Το mobile game είναι και επίσημα διαθέσιμο για συσκευές android και IOS από σήμερα, παρά το γεγονός πως ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου. Οι χρήστες θα πρέπει να χτίσουν την πόλη Sweetwater για να πάρουν τον έλεγχο του θεματικού πάρκου της Delos Corporation.

Οι παίκτες καλούνται να γεμίσουν το πάρκο με host τους οποίους θα πρέπει να αναβαθμίζουν συχνά για να έχουν «ανθρώπινη» συμπεριφορά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Κατάλαβε ότι δύσκολα θα μπόρεσε να γίνει πιλότος της F1 και από μικρή ηλικία έλεγε ότι θα γίνει δημοσιογράφος. Μετά από αρκετές δουλειές στο χώρο της δημοσιογραφίας, η αγάπη του για τα gadgets τον έφερε στο δρόμο του gamespace.Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον υπολογιστή και το κινητό του ούτε μια μέρα, γιατί τα θεωρεί και τα δυο αναπόσπαστα κομμάτια του εαυτού του, αλλά και της δουλειάς του. Όταν δεν γράφει κάποιος κείμενο, διαβάζει κόμικις και βλέπει ταινίες.