Νέο trailer για το World Cup Mode του FIFA 18 (vid)

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκίνησε επίσημα και η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα άλλο ένα trailer για το World Cup Mode του FIFA 18.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκίνησε επίσημα και η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα άλλο ένα trailer για το World Cup Mode του FIFA 18.

Πριν από λίγες μέρες η EA Sports έδωσε στη διάθεση του κοινού το update για World Cup Mode του FIFA 18.

Μαζί με την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Αμερικανική εταιρία δημοσίευσε ένα βίντεο με πολλούς γνωστούς ποδοσφαιριστές που προσπαθούν να μας πείσουν να επιλέξουμε τη χώρα τους.

Στο βίντεο εμφανίζονται μεγάλα αστέρια του αθλήματος όπως, οι Ίσκο, Ολιβιέ Ζιρού, Κασεμίρο και πολλοί άλλοι. Θυμίζουμε πως η συγκεκριμένη έκδοση είναι διαθέσιμη μόνο για κατόχους του PS4, Xbox One, PC και Nintendo Switch.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Tags

Κατάλαβε ότι δύσκολα θα μπόρεσε να γίνει πιλότος της F1 και από μικρή ηλικία έλεγε ότι θα γίνει δημοσιογράφος. Μετά από αρκετές δουλειές στο χώρο της δημοσιογραφίας, η αγάπη του για τα gadgets τον έφερε στο δρόμο του gamespace.Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον υπολογιστή και το κινητό του ούτε μια μέρα, γιατί τα θεωρεί και τα δυο αναπόσπαστα κομμάτια του εαυτού του, αλλά και της δουλειάς του. Όταν δεν γράφει κάποιος κείμενο, διαβάζει κόμικις και βλέπει ταινίες.