«Φονικό» shopping cart κυκλοφορεί στο Fortnite (vid)

Ένας παίκτης του Fortnite δέχτηκε…φονική επίθεση από ένα shopping cart και με τη βοήθεια του replay system ανέβασε το σχετικό βίντεο.

Ένας παίκτης του Fortnite δέχτηκε…φονική επίθεση από ένα shopping cart και με τη βοήθεια του replay system ανέβασε το σχετικό βίντεο.

Πριν από λίγο καιρό το Fortnite πρόσθεσε τα shopping cart και οι παίκτες τα υποδέχτηκαν με θέρμη. Ωστόσο ένα περιστατικό έρχεται να μας βάλει σε δεύτερες σκέψεις.

Ένας χρήστης του παιχνιδιού ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο δέχεται…φονική επίθεση από ένα shopping cart. Ο παίκτης είχε αφήσει σε ένα σημείο τα καροτσάκια του και πήγε λίγο παρακάτω να μαζέψει ξύλα. Τότε ένα από τα shopping carts πήρε την κατηφόρα και προσγειώθηκε πάνω του, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Με τη βοήθεια του replay system ο χρήστης κατάφερε να μαγνητοσκοπήσει το συμβάν και λίγο αργότερα το μοιράστηκε με όλο τον κόσμο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κατάλαβε ότι δύσκολα θα μπόρεσε να γίνει πιλότος της F1 και από μικρή ηλικία έλεγε ότι θα γίνει δημοσιογράφος. Μετά από αρκετές δουλειές στο χώρο της δημοσιογραφίας, η αγάπη του για τα gadgets τον έφερε στο δρόμο του gamespace.Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον υπολογιστή και το κινητό του ούτε μια μέρα, γιατί τα θεωρεί και τα δυο αναπόσπαστα κομμάτια του εαυτού του, αλλά και της δουλειάς του. Όταν δεν γράφει κάποιος κείμενο, διαβάζει κόμικις και βλέπει ταινίες.