Τι να σου πει ο Μπραντ Πιτ; Εξόντωσε εσύ τα ζόμπι του World War Z (vid)

To World War Z αφήνει το σινεμά και γίνεται video game και σου δίνει τη δυνατότητα να νιώσεις και εσύ στο πετσί σου τις δυσκολίες που πέρασε ο Μπραντ Πιτ.

Πριν από μερικά χρόνια ο Μπραντ Πιτ είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία World War Z. Αποστολή του ήταν να σταματήσει έναν ιό που είχε εξαπλωθεί και έκανε ζόμπι τον έναν μετά τον άλλον. Τα χρόνια πέρασαν και οι άνθρωποι της Saber Interactive σκέφτηκαν να βάλουν και εσένα στο τριπάκι.

Πως; Μα βγάζοντας την ομώνυμη ταινία-βιβλίο και στην μικρή οθόνη και συγκεκριμένα σε video game, όπως έγινε γνωστό στην έκθεση Ε3. Αν γουστάρεις το πιστολίδι, το τρέξιμο ανάμεσα σε ζόμπι, την αγωνία και τις μάχες σώμα με σώμα με τα… αρρωστάκια, τότε αυτό το παιχνίδι είναι κομμένο και ραμμένο για εσένα.

Όπως κάθε αντίστοιχο παιχνίδι που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και στο World War Z θα έχεις την ευκαιρία να σώσεις την ανθρωπότητα με κάθε είδους… πυρομαχικά, αλλά και να παίξεις άμυνα, προκειμένου να μην γίνεις και εσύ ένα με τη… μάζα.

Το καλό είναι ότι δεν είσαι τελείως μόνος σου, αφού θα κάνουν λίγο πιο εύκολη τη ζωή σου τρεις συνεργάτες, ενώ αν είσαι τόσο σκληρός… χαρακτήρας έχεις τη δυνατότητα να παίξεις ολομόναχος.

Όπως ανακοίνωσαν οι άνθρωποι της Saber Interactive το World War Z θα βγει εντός του 2018, χωρίς να ξέρουμε ώρα,μέρα και μήνα και θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One.

Άνθρωπος που πήρε το πρώτο του κινητό στα 15 και το πρώτο του smartphone στα 26 μόνο στο gamespace θα έβρισκε το χώρο(χρόνο) του. Ίσως και όχι. Θα δείξει. Όπως και να έχει Θέμης Λιουδάκης και τεχνολογία προχωράνε μαζί, όπως ο Τζέιμς Μποντ με τον γκατζετάκια συνεργάτη του "Q".