Παίρνουν φωτιά τα χειριστήρια: Αυτά είναι τα παιχνίδια που ανακοίνωσε η Sony

Μέσα στους επόμενους μήνες θα βγουν μερικές… παιχνιδάρες στην αγορά, όπως έκανε γνωστό η Sony στην έκθεση Ε3.

Ώρα να κάνεις αιματηρή οικονομία φίλε αναγνώστη. Τέρμα τα ποτά, τα τσιγάρα και τα ξενύχτια. Ήρθε η ώρα να  βάλεις ένα πρόγραμμα. Αυστηρό κιόλας. Και αυτό γιατί δεν γίνεται να χάσεις τα παιχνίδια που θα βγουν στο επόμενο χρονικό διάστημα, όπως ανακοίνωσε και η Sony στην έκθεση Ε3.

Απ’ όλα έχει ο μπαχτσές. Για κάθε γούστο και για κάθε… βίτσιο. Έχουμε και λέμε: Death Stranding, Ghost of Tsushima, Spider- Man, The Last of Us: Part II’s, Nioh. Resident Evil 2 Remake, Control.

Αυτά είναι τα καλά νέα φίλε αναγνώστη. Όμως, έχουμε και μερικά άσχημα. Ποια είναι αυτά; Ότι δεν ξέρουμε -για την ώρα- πότε θα βγουν τα περισσότερα εξ αυτών στα ράφια των καταστημάτων για να σπεύσεις να τα προμηθευτείς. Πρόβλημα. Αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός: «η υπομονή είναι αρετή».

Άνθρωπος που πήρε το πρώτο του κινητό στα 15 και το πρώτο του smartphone στα 26 μόνο στο gamespace θα έβρισκε το χώρο(χρόνο) του. Ίσως και όχι. Θα δείξει. Όπως και να έχει Θέμης Λιουδάκης και τεχνολογία προχωράνε μαζί, όπως ο Τζέιμς Μποντ με τον γκατζετάκια συνεργάτη του "Q".