Περνάει στο επόμενο επίπεδο το God of War

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα οι άνθρωποι της Sony θα έχουν να προσφέρουν νέα… ζόρια σε όλους όσους έχουν φάει κόλλημα με το God of War.

Δεν είναι ένα απλό παιχνίδι. Δεν είναι ένα του παιχνίδι του σορού. Το God of War έχει πολλούς θαυμαστές εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι τρελοί και παλαβοί γι’ αυτό.

Το εν λόγω video game βγήκε στην αγορά τον περασμένο Απρίλιο. Κάτι που σημαίνει ένα μεγάλο μέρος όλων όσων το αγόρασαν, όσο δύσκολα και αν πέρασαν, στο τέλος έφτασαν τον Kratos ως το τέλος. Το τερμάτισαν.

Οι άνθρωποι της Sony έκαναν γνωστό πως μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, χωρίς να γίνεται λόγος για το πότε συγκεκριμένα, θα υπάρξει μια μικρή εξέλιξη. Ένα νέο επίπεδο για όλους όσους θέλουν να το πάνε ακόμη πιο μακριά.

Αυτό τόνισε με δηλώσεις του ο Σον Λέιντεν, ο οποίος επισήμανε πως εκτός από το νέο επίπεδο και τις όποιες δυσκολίες αυτό θα φέρει θα υπάρξουν και μερικά bonus για τους πιστούς… στρατιώτες του God of war, χωρίς όμως να δίνει περισσότερες πληροφορίες.

 

Άνθρωπος που πήρε το πρώτο του κινητό στα 15 και το πρώτο του smartphone στα 26 μόνο στο gamespace θα έβρισκε το χώρο(χρόνο) του. Ίσως και όχι. Θα δείξει. Όπως και να έχει Θέμης Λιουδάκης και τεχνολογία προχωράνε μαζί, όπως ο Τζέιμς Μποντ με τον γκατζετάκια συνεργάτη του "Q".