Τότε βγαίνει το PlayStation5!

Αργεί ακόμη το PlayStation 5, όπως έγινε γνωστό και στην έκθεση Ε3.

Ό,τι ηλικία και αν έχεις δεν γίνεται να μην έχεις πιάσει κάποια στιγμή στα χέρια του ένα χειριστήριο Playstation. Είτε μιλάμε για το πρώτο είτε για το τελευταίο. Ωστόσο, όλοι εκείνοι που θέλουν να κάνουν κάτι ανάλογο και με την πέμπτη κονσόλα της Sony θα πρέπει να κάνουν υπομονή. Αρκετή κιόλας.

Όπως έκανε γνωστό με δηλώσεις του στην έκθεση E3 ο επικεφαλής του Playstation, Τζον Κοντέρα, δεν αναμένεται να έχει βγει το PlayStation 5 στην αγορά πριν τα τρία χρόνια. Και αυτό γιατί η δουλειά που χρειάζεται να γίνει, ώστε να φτάσει στο επίπεδο που θέλουν οι άνθρωποι της εταιρίας είναι ακόμη αρκετός.

Συνήθως η Sony είχε έτοιμο το νέο PlayStation στα 6-7 χρόνια. Το τέταρτο στη σειρά είχε βγει το 2013 και όλοι μέτραγαν αντίστροφα. Αλλά θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή παραπάνω, αφού στα επόμενα τρία χρόνια δεν αναμένεται να υπάρξει κάποια μεγάλη εξέλιξη.

Άνθρωπος που πήρε το πρώτο του κινητό στα 15 και το πρώτο του smartphone στα 26 μόνο στο gamespace θα έβρισκε το χώρο(χρόνο) του. Ίσως και όχι. Θα δείξει. Όπως και να έχει Θέμης Λιουδάκης και τεχνολογία προχωράνε μαζί, όπως ο Τζέιμς Μποντ με τον γκατζετάκια συνεργάτη του "Q".