Ήρθε η νέα κυρτή οθόνη της LG

Η LG Electronics έφερε στην ελληνική αγορά τη νέα κυρτή οθόνη 38 ιντσών με την ονομασία  LG 21:9 UltraWide™ Curved WK95C-W Β2Β monitor.

Η LG Electronics έφερε στην ελληνική αγορά τη νέα κυρτή οθόνη 38 ιντσών με την ονομασία  LG 21:9 UltraWide™ Curved WK95CW Β2Β monitor.

To νέο της montior παρουσίασε στην Ελληνική αγορά η LG Electronics. Πρόκειται για μια κυρτή οθόνη 38 ιντσών με αναλογία 21:9, ιδανική για προγραμματιστές και όσους δημιουργούν το δικό τους περιεχόμενο.

Η LG 21:9 UltraWide™ Curved WK95CW Β2Β έχει ανάλυση 3840 x 1600 (UltraWide QHD+) και χρωματικό πεδίο sRGB άνω του 99%. Παράλληλα μέσω ενός μόνο καλωδίου USB Type-C™ καθίσταται δυνατή η ταυτόχρονη μεταφορά δεδομένων, η προβολή 4K video και η φόρτιση ενός φορητού υπολογιστή ή κινητής συσκευής.

Άλλο ένα χαρακτηριστικό που εντυπωσιάζει είναι το Screen Split που χωρίζει την οθόνη σε πολλές ενότητες για διαφορετικές εργασίες με την αλλαγή μεγέθους των παράθυρων.

Tags

Κατάλαβε ότι δύσκολα θα μπόρεσε να γίνει πιλότος της F1 και από μικρή ηλικία έλεγε ότι θα γίνει δημοσιογράφος. Μετά από αρκετές δουλειές στο χώρο της δημοσιογραφίας, η αγάπη του για τα gadgets τον έφερε στο δρόμο του gamespace.Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον υπολογιστή και το κινητό του ούτε μια μέρα, γιατί τα θεωρεί και τα δυο αναπόσπαστα κομμάτια του εαυτού του, αλλά και της δουλειάς του. Όταν δεν γράφει κάποιος κείμενο, διαβάζει κόμικις και βλέπει ταινίες.