Αποκαλύφθηκε η πλοκή του Assassin’s Creed Odyssey

Λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση στην E3 αποκαλύφθηκε η πλοκή και ένα φημολογούμενο artwork του Assassin’s Creed Odyssey.

Λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση στην E3 αποκαλύφθηκε η πλοκή του Assassin’s Creed Odyssey.

Μετά τις διαρροές που είχαν υπάρξει, η Ubisoft είχε αναγκαστεί να ανακοινώσει επίσημα την κυκλοφορία του νέου Assassin’s Creed Odyssey που όπως μπορεί κανείς να καταλάβει, έχει να κάνει με την αρχαία Ελλάδα.

Λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του παιχνιδιού στην Ε3 έχουμε νέες διαρροές, αυτή τη φορά για την πλοκή του παιχνιδιού και το το artwork. Μάλιστα το leak έγινε μέσα από το PlayStation Store που περιγράφει το παιχνίδι:

«Πάρτε τον έλεγχο του πεπρωμένου σας και γράψτε την επική σας Οδύσσεια καθώς οδεύετε στο να γίνετε ένας μυθικός Σπαρτιάτης ήρωας. Ζήστε απίστευτες περιπέτειες σε έναν κόσμο όπου κάθε σας επιλογή μετράει. Έχοντας εκδιωχθεί από την οικογένεια σας, πρέπει να ξεκινήσετε την περιπέτεια σας από απόκληρος μισθοφόρος έως μυθικός Σπαρτιάτης, ώστε να αποκαλύψετε την αλήθεια για το παρελθόν σας.»

Δείτε και τις σχετικές φωτογραφίες:

Κατάλαβε ότι δύσκολα θα μπόρεσε να γίνει πιλότος της F1 και από μικρή ηλικία έλεγε ότι θα γίνει δημοσιογράφος. Μετά από αρκετές δουλειές στο χώρο της δημοσιογραφίας, η αγάπη του για τα gadgets τον έφερε στο δρόμο του gamespace.Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον υπολογιστή και το κινητό του ούτε μια μέρα, γιατί τα θεωρεί και τα δυο αναπόσπαστα κομμάτια του εαυτού του, αλλά και της δουλειάς του. Όταν δεν γράφει κάποιος κείμενο, διαβάζει κόμικις και βλέπει ταινίες.