Εξώφυλλο στο FIFA 19 θα είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic)

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, θα είναι εκείνος που θα βρίσκεται στο εξώφυλλο του FIFA 19

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 

Δεν είναι απλά ένας ακόμη παίκτης. Για μερικούς είναι ο κορυφαίος. Όλων. Ωστόσο, μερικοί έχουν αντίθετη άποψη. Πάντως όπως και να έχει όλοι συμφωνούν πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο συγκαταλέγεται στη λίστα με τους καλύτερους παίκτες που έχουν αναδειχτεί τις τελευταίες δεκαετίες.

Άλλωστε αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν και οι αμέτρητοι τίτλοι του. Είτε είναι ομαδικοί, είτε ατομικοί. Γι’ αυτό το λόγο και όλες οι μεγάλες εταιρίες «σφάζονται» στα πόδια του. Η EA Sports ήρθε σε συμφωνία με τον Πορτογάλο φορ, προκειμένου να είναι εκείνος στο εξώφυλλο του νέου FIFA, όπου αναμένεται να βγει στην αγορά μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο σούπερ σταρ της «βασίλισσας» έχει τέτοιο ρόλο, μιας και κατά το παρελθόν έχει πρωταγωνιστήσει στον… αιώνιο αντίπαλο του FIFA. To Pro Evolution Soccer. Κάτι που επιβεβαιώνει αυτό που γράψαμε λίγο πιο πάνω. Ότι πρόκειται για έναν κορυφαίο ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα οι μεγάλες εταιρίες να κάνουν… ουρές για χάρη του.

Περισσότερα νέα για το FIFA 19

Άνθρωπος που πήρε το πρώτο του κινητό στα 15 και το πρώτο του smartphone στα 26 μόνο στο gamespace θα έβρισκε το χώρο(χρόνο) του. Ίσως και όχι. Θα δείξει. Όπως και να έχει Θέμης Λιουδάκης και τεχνολογία προχωράνε μαζί, όπως ο Τζέιμς Μποντ με τον γκατζετάκια συνεργάτη του "Q".