Έδωσε τα χέρια με την Σάλκε η Konami

Σε συμφωνία με τη Σάλκε ήρθε η Konami για τα πλήρη δικαιώματα της Γερμανικής ομάδας στο PES 2019

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Σε συμφωνία με τη Σάλκε ήρθε η Konami για τα πλήρη δικαιώματα της Γερμανικής ομάδας στο PES 2019

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως η Μπορούσια Ντόρτμουντ «έσπασε» το συμβόλαιο της με την Konami και οδεύει στην «αγκαλιά» της EA Sports. Η απάντηση της Ιαπωνικής εταιρίας ήρθε με την ανακοίνωση της συμφωνίας με την Σάλκε για τα πλήρη δικαιώματα των «Βασιλικών μπλε» στο PES 2019.

«H Σάλκε τερμάτισε στη δεύτερη θέση του Γερμανικού πρωταθλήματος. Αυτή η κίνηση κάνει πράξη τη δέσμευση μας να φέρουμε στο PES τις καλύτερες ομάδες του αθλήματος» ανέφερε η ανακοίνωση της Konami.

Από την πλευρά της Σάλκε ,ο Αλεξάντερ Γιόσμπ τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με μια εταιρία παγκοσμίου φήμης σαν την Konami. H συνεργασία αυτή αποδεικνύει πως αναγνωρίζονται οι πρωτοβουλίες μας στο κομμάτι του eSports και σε διεθνές επίπεδο«.

Αν λοιπόν είστε φίλος της Σάλκε και του Pro Evolution, μπορείτε να επιλέξετε την αγαπημένη σας ομάδα με το κανονικό της όνομα και τις επίσημες εμφανίσεις.

Περισσότερα νέα για το Pro Evolution Soccer 2019

Κατάλαβε ότι δύσκολα θα μπόρεσε να γίνει πιλότος της F1 και από μικρή ηλικία έλεγε ότι θα γίνει δημοσιογράφος. Μετά από αρκετές δουλειές στο χώρο της δημοσιογραφίας, η αγάπη του για τα gadgets τον έφερε στο δρόμο του gamespace.Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον υπολογιστή και το κινητό του ούτε μια μέρα, γιατί τα θεωρεί και τα δυο αναπόσπαστα κομμάτια του εαυτού του, αλλά και της δουλειάς του. Όταν δεν γράφει κάποιος κείμενο, διαβάζει κόμικις και βλέπει ταινίες.