Επίσημο teaser video για το Mi8 της Xiaomi (vid)

Το φως της δημοσιότητας είδε το επίσημο teaser video για το Mi8 της Xiaomi

Το φως της δημοσιότητας είδε το επίσημο teaser video για το Mi8 της Xiaomi

Τους τελευταίους μήνες υπάρχει μεγάλη προσμονή στους φίλους των Κινέζικων smartphones για την κυκλοφορία της νέα ναυαρχίδας από την Xiaomi. Η Κινέζικη εταιρία αποφάσισε να παραλείψει το Mi7 και να πάει απευθείας στο Mi8 για να ταιριάζει με την επέτειο για τα 8 χρόνια από την ίδρυση της.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, το κινητό θα έχει πολύ λίγα μαύρα περιθώρια, συνεχίζονταν το bezel less design που ξεκίνησε από τη Mi mix. Για την ώρα, δεν γνωρίζουμε επίσημα, ποια θα είναι τα χαρακτηριστικά της συσκευής, αλλά φημολογείται πως θα έχει οθόνη 6.2 ίντσες και θα είναι διάβροχο. Το Mi8 αναμένεται να ακολουθήσει τις τάσεις της εποχής και δεν θα έχει θύρα για τα ακουστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Tags
,

Κατάλαβε ότι δύσκολα θα μπόρεσε να γίνει πιλότος της F1 και από μικρή ηλικία έλεγε ότι θα γίνει δημοσιογράφος. Μετά από αρκετές δουλειές στο χώρο της δημοσιογραφίας, η αγάπη του για τα gadgets τον έφερε στο δρόμο του gamespace.Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον υπολογιστή και το κινητό του ούτε μια μέρα, γιατί τα θεωρεί και τα δυο αναπόσπαστα κομμάτια του εαυτού του, αλλά και της δουλειάς του. Όταν δεν γράφει κάποιος κείμενο, διαβάζει κόμικις και βλέπει ταινίες.