Ανακοινώθηκαν τα Pokemon Let’s Go Pikachu και Let’s Go Eevee

Με κάθε επισημότητα ανακοινώθηκαν τα Pokemon Let’s Go Pikachu και Let’s Go Eevee

Platform
 

Μετά από μια σειρά από διαρροές και φήμες, η εταιρεία Pokemon ανακοίνωσε το Pokemon Let’s Go Pikachu και το Let’s Go Eevee για το Nintendo Switch

Το νέο Pokemon RPG, που δεν είναι σαν τα κλασσικά Pokemon RPG που ανακοινώθηκαν το περασμένο έτος, μπορεί να συνδεθεί με το Pokemon Go μέσω Bluetooth. Δεν θα μπορείτε να πολεμήσετε άγρια Pokemon, ενώ το νέο παιχνίδι διαθέτει την παραδοσιακή Pokemon μάχη εναντίον NPC εκπαιδευτών αλλά και άλλων ανθρώπων.

Το Let’s Go Pikachu και Let’s Go Eevee σχεδιάζονται για να είναι το πρώτο Pokemon παιχνίδι ενός παίκτη, σύμφωνα με τον Junichi Masuda. Ο εμπειρος composer έχει αναλάβει τα παιχνίδια, που είναι εμπνευσμένο από το Pokemon Yellow και διαδραματίζεται στην περιοχή Kanto. Ως εκ τούτου, ο Pikachu ή η Eevee -ανάλογα με την έκδοση- παραμένουν στο πλευρό σας για όλο το παιχνίδι, αντί να κρύβονται στην Poke Ball.

Τa Let’s Go παιχνίδια είναι Pokemon RPGs, αλλά που αντλούν από το Pokemon Go σε μια σειρά από τρόπους. Κυρίως χρησιμοποιούν Poke Balls για την αιχμαλωσία Pokemon και όχι μάχη. Όπως στο Go, μπορείτε να δείτε Pokemon σε overworld πριν να προσπαθήσετε να τους πιάσει. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να μεταφέρετε Pokemon από το Go στο Let’s Go μέσω Bluetooth.

Τα Pokemon που μπορείτε να μεταφέρετε από το Pokemon Go θα μπορείτε να τα πιάσετε σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Παρόλο που δεν μπορείτε να μεταφέρετε Pokemon προς την αντίθετη κατεύθυνση, θα είστε σε θέση να στείλετε δώρα από το Go στο Let’s Go.

Πιστός ακόλουθος των video games, ερωτευμένος με το laptop του και σταθερά συνδεδεμένος με το κινητό του. Δεν με λες απόλυτο συνώνυμο του tech freak αλλά μ' αρέσει να ενημερώνομαι και να ψάχνω τα πιο περίεργα gadgets που παίζουν εκεί έξω.