Gaming Επενδύσεις | Φεβρουάριος W3

Η τρίτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου

Η τρίτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου

gaming investments

Αυτήν την εβδομάδα έχουμε την επανακυκλοφορία του Bayonetta 2, το remake του Secret of Mana και άλλα.


13 Φεβρουαρίου

Dynasty Warriors 9

Πλατφόρμες: PS4, Xbox One, PC

Το Dynasty Warriors 9 είναι ένα hack and slash παιχνίδι, που αναπτύχθηκε από Omega Force και εκδόθηκε  από Koei Tecmo για PS4, Xbox One και PC.


13 Φεβρουαρίου

Kingdom Come: Deliverance

Πλατφόρμες: PS4, Xbox One, PC

Το Kingdom Come: Deliverance είναι ένα action/RPG παιχνίδι, που αναπτύχθηκε από Warhorse Studios και εκδόθηκε από Deep Silver.  Προσφέρει ένα ‘βαθύ’ RPG σύστημα, παίζεται από οπτική πρώτου προσώπου και πολλά customization options.


15 Φεβρουαρίου

Secret of Mana

Πλατφόρμες: PS4, PS Vita, PC

To 3D remake του κλασσικού τίτλου της Square Enix, που πρωτοκυκλοφόρησε το 1993 για SNES. Εκτός των revamped visuals το σύστημα μάχης έχει γίνει αναδιαμορφωθεί, με σκοπό να προσφέρει  την ίδια εμπειρία με ένα σημερινό action/RPG τίτλο.


16 Φεβρουαρίου

Bayonetta 2

Πλατφόρμες: Switch

Το Bayonetta 2 έρχεται στο Nintendo Switch, μαζί με τον πρώτο τίτλο της σειράς. Οι physical έκδοση του Bayonetta 2, περιλαμβάνει δωρεάν ψηφιακό download του πρώτου παιχνιδιού. Το Bayonetta διατίθεται ξεχωριστά μέσω του nintendo e-shop ή και σε bundle με το Bayonetta 2. O επιτυχημένος hack and slash τίτλος της Platinum Games, έρχεται να ‘κλέψει’ τις εντυπώσεις και στο Switch.


The Verdict!!!

Το Bayonetta 2 στο Switch ξεχωρίζει απ’ τις κυκλοφορίες τις εβδομάδας, αλλά απευθύνεται μόνο στους κατόχους της υβριδικής κονσόλας. Για τους παλιούς ‘νοσταλγούς’ αλλά και νέους οπαδούς της σειράς, το Secret of Mana μοιάζει η ιδανική επιλογή. Το Kingdom Come: Deliverance αξίζει σίγουρα την προσοχή, όσων ασχολούνται με open-world RPG παιχνίδια.