God of War: Η μεγάλη επιστροφή!

Πλησιάζει η στιγμή για την άφιξη του θρυλικού Kratos που φέρνει μαζί του πολλές νέες εκπλήξεις

Πλησιάζει η στιγμή για την άφιξη του θρυλικού Kratos που φέρνει μαζί του πολλές νέες εκπλήξεις και γερές δόσεις περιπέτειας για τους φίλους της σειράς

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε είναι γεγονός! Το πολυαναμενόμενο God Of War και ο εκρηκτικός Kratos έρχονται αποκλειστικά στο PlayStation®4, στις 20 Απριλίου 2018. Η συνέχεια της θρυλικής σειράς από τους παραγωγούς των Sony Santa Monica Studio και τον μοναδικό, Cory Barlog, καταφθάνει με μια καινούργια ιστορία και σε «ρίχνει» σε μια περιπέτεια βγαλμένη από την Σκανδιναβική μυθολογία. Ο νέος τίτλος της πολυαγαπημένης σειράς για πρώτη φορά ξεφεύγει από τα όρια της ελληνικής μυθολογίας και έρχεται πλήρως μεταγλωττισμένος και με ελληνικό μενού και ελληνικούς υπότιτλους, δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερη ανυπομονησία στους φίλους του PlayStation®4.

Η Sony Interactive Entertainment παράλληλα με την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του God of War έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο, συγκλονιστικό trailer του παιχνιδιού που σας αποκαλύπτουμε για πρώτη φορά πλήρως εξελληνισμένο. Επίσης, αποκάλυψε τις συλλεκτικές εκδόσεις που θα είναι διαθέσιμες και στην ελληνική αγορά αλλά και το επιπλέον περιεχόμενο που θα λάβουν όσοι επιλέξουν να προ-παραγγείλουν μία από αυτές. Πιο συγκεκριμένα αποκαλύφθηκαν οι εκδόσεις, Collector’s Edition για αυτούς που θέλουν την πιο πλούσια έκδοση του παιχνιδιού, Limited Edition για εκείνους που αρέσκονται σε επιπλέον συλλεκτικό περιεχόμενο & Digital Deluxe για εκείνους που προτιμούν την ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού αλλά δεν θέλουν να στερηθούν επιπλέον συλλεκτικό ψηφιακό περιεχόμενο.
Ενώ για τους ανυπόμονους που θέλουν να είναι ανάμεσα στους πρώτους που θα εξασφαλίσουν το νέο κεφάλαιο της σειράς, με κάθε προπαραγελλία θα υπάρχουν μοναδικά συλλεκτικά ψηφιακά αντικείμενα βγαλμένα κατευθείαν από το παιχνίδι. Το πλήρες περιεχόμενο τόσο των συλλεκτικών εκδόσεων όσο και του bonus προ-παραγγελιών οποίων θα το βρείτε εδώ.

Το God of War έρχεται στις 20 Απριλίου με την υπόσχεση για μια μοναδική gaming εμπειρία. Μέχρι τότε, συντονίσου στην επίσημη σελίδα του PlayStation Greece στο Facebook και για όλα τα συναρπαστικά νέα που έρχονται!

Περισσότερα νέα για το God of War (PS4)