Daily Gaming | Πάγωμα στα microtransactions του Battlefront 2

Σε άλλα νέα: κυκλοφόρησε το νέο update του Arms και ανακοινώθηκαν τρείς νέοι ήρωες στο Dragon Ball FighterZ

Platforms
 

Σε άλλα νέα: κυκλοφόρησε το νέο update του Arms και ανακοινώθηκαν τρεις νέοι ήρωες στο Dragon Ball FighterZ

Γεμάτη νέα η ημέρα για τους υποστηρικτές των fighting παιχνιδιών, με καινούργιες ανακοινώσεις και ενημερώσεις στο Arms, αλλά και στο επερχόμενο Dragon Ball FighterZ, ενώ παράλληλα περνάνε κρίσιμες ώρες για την ΕΑ και το Battlefront 2.


H έκδοση 4.0 του Arms είναι πλέον διαθέσημη μαζί με έναν νέο χαρακτήρα

H Nintendo κυκλοφόρησε την νέα έκδοση, 4.0, του δημοφιλέστατου fighter ARMS, η οποία συμπεριλαμβάνει πληθώρα νέων χεριών, διάφορα buffs/nerfs σε χαρακτήρες, ένα ολοκαίνουργιο διαδικτυακό event και την προσθήκη του Misango, τον νέο μαχητή του παιχνιδιού. Η Nintendo επίσης ανέβασε έναν μικρό οδηγό για το πώς να αναβαθμίσετε το ARMS σας στην έκδοση 4.0.


Τρείς νέοι ήρωες έρχονται στο Dragon Ball FighterZdaily

Ύστερα από πρόσφατη ανακοίνωση του V-Jump, δημοφιλές Ιαπωνικό περιοδικό που σχετίζεται με anime και manga, φαίνεται πως το roster του Dragon Ball FighterZ επεκτείνεται κι’άλλο, αυτή τη φορά με τρεις νέες προσθήκες, του Gotenks, του Kid Buu και του Adult Gohan. Μαζί με την αποκάλυψη των τριών καινούργιων χαρακτήρων, το V-Jump ανακοίνωσε επίσης την ύπαρξη του Shop, όπου οι παίκτες θα μπορούν να ξοδεύουν του πόντους που κερδίζουν μέσα από τις μάχες, για την απόκτηση χρωματισμών και μεταμφιέσεων, καθώς επίσης και την ύπαρξη ενός επιπλέον game mode, ονόματι Arcade. 


Παγώνει τα microtransactions στο Battlefront 2 η ΕΑ

Σε μία, ίσως και λίγο απελπισμένη, προσπάθεια να σώσει την εικόνα και την δημοτικότητα του Battlefront 2, λίγες ώρες μόνο πριν την προγραμματισμένη κυκλοφορία του, η ΕΑ πάγωσε όλων των ειδών mictronsactions εντός του παιχνιδιού, θέλοντας να δώσει μια προσωρινή έστω παύση στο δράμα που περικλείει τις πρόσφατες αποφάσεις της. H απόφαση ήρθε αμέσως μετά από μια πρόσφατη ανακοίνωση στο twitter, όπου η ΕΑ ζήτησε δημοσίως συγγνώμη από όλη την κοινότητα των gamers. Η εταιρία δήλωσε επίσης πως το σύστημα των Crystals σε καμία περίπτωση δεν θα καταργηθεί, όμως δε θα επιστρέψει μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές, ώστε να αποτελεί ένα δίκαιο σύστημα.


Αυτά λοιπόν τα σπουδεότερα νέα της ημέρας. Υπενθυμίζουμε πως αυτό το σαββατοκύριακο η Blizzard ανακοίνωσε πως το Overwatch θα είναι διαθέσιμο πρός δωρεάν δοκιμή, και όπως πάντα, Game On!