Worlds 2017 | Let the Games begin

Βρισκόμαστε μόλις μία ανάσα από την έναρξη και – ως είχαμε υποσχεθεί – σας παραδίδουμε το πλήρες πρόγραμμα

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Βρισκόμαστε μόλις μία ανάσα από την έναρξη και – ως είχαμε υποσχεθεί – σας παραδίδουμε το πλήρες πρόγραμμα

Με την ολοκλήρωση της φάσης του Play-In, τοποθετήθηκε και το τελευταίο κομμάτι του πάζλ. Οι όμιλοι έχουν συμπληρωθεί και η έναρξη (5/10) δεν είναι παρά θέμα χρόνου, για το μεγαλύτερο πρωτάθλημα League of Legends της σεζόν.

Cloud 9, SKTelecom T1, Edward Gaming και AHQ e-sports club σχηματίζουν έναν από τους πιο θεαματικούς και ισχυρούς ομίλους ολόκληρης της διοργάνωσης. Οι πεισμωμένοι, με την πληγωμένη περηφάνια SKTelecom ψάχνουν έναν ακόμα τίτλο για να «ξεπλύνουν» το κακό summer split. EDG και AHQ είναι πλέον «veterans» της σκηνής και αποτελούν πάντα μεγάλες απειλές με αθέατες πλευρές, ειδικότερα όσον αφορά το macro που εφαρμόζουν στο rift. Οι «Μπλε» κάθε άλλο παρά εύκολο έργο έχουν, αν θέλουν να βάλουν και εκείνοι ένα ακόμα λιθαράκι στην «restoring pride for NA» διαδικασία που ξεκίνησαν οι TSM στα Rift Rivals.

Με την επιτυχία και των Fnatic, οι ευρωπαϊκές ομάδες παρέμειναν τρεις, ωστόσο έχουν η κάθε μία ξεχωριστά ιδιαίτερα δύσκολο έργο αν θέλουν να προχωρήσουν στην φάση των Playoffs.

Οι FNC, όντας «ζεστοί» από τις μάχες για πρόκριση στους ομίλους, θα βρουν στο δρόμο τους το μεγάλο φαβορί, τους LongZhu Gaming, που επικράτησαν των SKTelecom T1 στο μεγάλο κορεατικό πρωτάθλημα. Την τετράδα συμπληρώνουν οι πρωτοεμφανιζόμενοι Gigabyte Marines – που φέρουν καλές περγαμηνές – αλλά και οι γνωστοί σε όλους Αμερικανοί Immortals.

Οι – επί πολλάκις – Πρωταθλητές Ευρώπης, G2 eSports θα έχουν πολύ πιο δύσκολο έργο. Στο διάβα τους θα συναντήσουν τους ονομαστούς Samsung Galaxy, που αν αναλογιστεί κανείς την παράδοση, δεν φαίνεται να είναι με το πλευρό της Ευρώπης, μετά και την επιβλητική τους νίκη πέρσι, απέναντι στους H2K-Gaming του Forg1ven. Royal Never Give Up και οι «κοντινοί μας» Fenerbahce eSports συμπληρώνουν τον δεύτερο όμιλο και πρόκειται να βάλουν δύσκολα στους ninjas των G2.

Ο τρίτος Ευρωπαίος εκπρόσωπος έχει και εκείνος εξίσου δύσκολο έργο. Οι Misfits Gaming, προκειμένου να προκριθούν θα πρέπει να επικρατήσουν των Team SoloMid, για τους οποίους είναι ίσως η μοναδική τόσο μεγάλη ευκαιρία για πρόκριση, στον θεωρητικά πιο εύκολο όμιλο. Βέβαια, δεν μπορεί κανείς να βγάλει από το «παιχνίδι» τους «Korean Upsetters», που δεν είναι άλλοι από τους Flash Wolves. Το… καρέ συμπληρώσουν οι Team WE, που έχουν δώσει αρκετά «δυνατά» δείγματα γραφής στο Play-In stage.

Το αναλυτικό πρόγραμμα:

*Οι μέρες και οι ώρες είναι κοινές με την Ελλάδα.

Περισσότερα νέα για το League of Legends