Έρχονται τα emotes στο LoL!

Το LoL γίνεται… social με την επικείμενη προσθήκη των emotes!

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 

Το LoL γίνεται social με την επικείμενη προσθήκη των emotes!

Η αρχή έγινε με τα emojis στο facebook. Και επειδή η επικοινωνία μεταξύ παικτών μέσα στο ίδιο το παιχνίδι αποτελεί μια καλή πηγή έμπνευσης για νέα πράγματα στο LoL, οι ιθύνοντες της Riot σκέφτηκαν να βάλουν τα emojis μέσα στο ίδιο το παιχνίδι!

Το νέο σύστημα που σκέφτηκαν οι developers για να δείξουμε τα επιλεγμένα μας emoji, θα μοιάζει λιγάκι σαν συνδυασμός μεταξύ των Emotes στο Overwatch και τα τωρινό Pings Menu στο LoL. Πατώντας ένα κουμπί (T) θα εμφανίζεται λοιπόν το Radial Menu με τα διαθέσιμα emoji. Υπάρχει η επιλογή να προστεθούν και emojis που θα εμφανίζονται αντίστοιχα στην αρχή του παιχνιδιού και στο τέλος σε περίπτωση νίκης. Το όλο σύστημα μπορούμε να το δούμε με το παρακάτω βίντεο.

Έτσι λοιπόν η Riot σκοπεύει να κάνει πιο ελκυστικό το παιχνίδι σε όλα τα μέτωπα – και μεταξύ μας να οικονομήσει και περισσότερα μ’ αυτά – και τα emojis ακούγονται μια πολύ έξυπνη προσθήκη που θα αρέσει σε πολλούς, και καθόλου περίεργα όπως και το Mastery Emote θα ωθήσει την… τέχνη του BM σε άλλα επίπεδα! Εσείς ποιο θα διαλέξετε;

Stay tuned !

Περισσότερα νέα για το League of Legends