Φτιάξε το δικό σου βασίλειο στο Pathfinder: Kingmaker

Η ιστορία του παιχνιδιού εκτυλίσσεται στα Stolen Lands, όπου έχουν ιδρυθεί και πέσει αναρίθμητα βασίλεια

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Είναι δύσκολο το μονοπάτι του βασιλιά

Το Fantasy RPG ήταν ανέκαθεν ένα είδος που είχε πολύ ισχυρά ονόματα, με το Witcher να είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη και να φέρνει ξανά στο προσκήνιο το συγκεκριμένο είδος. Χάρις σε αυτό το παιχνίδι η ρώσικη Owlcat Games έρχεται με το Pathfinder: Kingmaker. Ο εν λόγω τίτλος είναι βασισμένος στο πασίγνωστο επιτραπέζιο παιχνίδι Pathfinder και είναι ένα isometric RPG στα πρότυπα διάσημων τίτλων όπως Baldur’s Gate και των πρώτων δύο Fallout. Επιπλέον δεν πρόκειται για ένα παιχνίδι απλώς εμπνευσμένο από το επιτραπέζιο καθώς η εκδότρια εταιρεία του, Paizo, αποφάσισε να συνεργαστεί με την Owlcat Games.

Η ιστορία του παιχνιδιού εκτυλίσσεται στα Stolen Lands, όπου έχουν ιδρυθεί και πέσει αναρίθμητα βασίλεια και επικρατεί το χάος χωρίς έναν ξεκάθαρο ηγέτη, έναν ρόλο που αναλαμβάνετε να πάρετε για τον εαυτό σας. Μαζί σας θα έχετε και μια ομάδα αποτελούμενη από μια γκάμα συντρόφων για να φτιάξετε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στο στυλ παιχνιδιού σας. Το Pathfinder δεν περιορίζεται όμως στο RPG στοιχείο, καθώς θα πρέπει να κάνετε επιλογές και για το βασίλειό σας, από το χτίσιμο κτηρίων μέχρι και την διπλωματία και τον χειρισμό του στρατού σας. Το περιβάλλον είναι ιδιαίτερα δυναμικό με το βασίλειο και τους συντρόφους σας να αλλάζουν όψη και χαρακτήρα ανάλογα με τις επιλογές σας και τις συμμαχίες σας.

Το Pathfinder: Kingmaker έχει ξεπεράσει τον στόχο των $500.000 εκπληρώνοντας ήδη έναν από τους τρεις επιπλέον στόχους του. Η χρηματοδότηση έχει ακόμα 10 ημέρες, οπότε αν θέλετε να συμμετάσχετε μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του παιχνιδιού στο Kickstarter εδώ. Το παιχνίδι αναμένεται τον Αύγουστο του 2018.

Περισσότερα νέα για το Pathfinder: Kingmaker