Νέα εποχή για το «Honor» (video)

Η Riot Games μας δίνει ότι χρειαζόμαστε για το νέο honor system

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η Riot Games μας δίνει ότι χρειαζόμαστε για το νέο honor system

Νέες ανταμοιβές, περισσότερα δώρα και φυσικά, μικρές ενέργειες που σε κάνουν να ξεχωρίζεις στα «μάτια» των υπολοίπων για την συμπεριφορά σου in game, είναι ολόκληρη η «ουσία», με μερικές φράσεις, πίσω από την διαμόρφωση και λειτουργία του νέου συστήματος.

Έναν αισθητά δημιουργικό – και δίκαιο θα λέγαμε – τρόπο εφηύρε η Riot Games, προκειμένου να δώσει επιπλέον κίνητρα στους παίκτες για να βελτιώσουν την συμπεριφορά τους. Με έξυπνες ατάκες που θα χαρακτηρίζουν κάθε honor point ξεχωριστά και φυσικά «δωράκια», προτρέπει τους παίκτες να κάνουν και να δέχονται honor.

Η ύπαρξη επιπέδων που μπορεί κανείς να αποκτά με τον καιρό, ανάλογα με τα πόσα honor παίρνει και κάποια προνόμια που τα συνοδεύουν, είναι ένα καλό κίνητρο – για αρχή – για όλους.

Να θυμάστε: Πλέον τα key fragments «πέφτουν» μέσω του honor. Όσο περισσότερα honor παίρνεις, τόσο περισσότερα fragments αποκτάς. Flamάρεις και πέφτεις στο επίπεδο «Dishonorable»; Δεν ανοίγεις κουτί ποτέ. 

Η ύπαρξη κατάλληλα διαμορφωμένου FAQ βοηθά εξίσου να κατανοηθεί η νέα κατάσταση.

Ας μην πούμε όμως περισσότερα. Το βίντεο που δημοσίευσε η εταιρία στο κανάλι της στο Youtube, είναι τουλάχιστον κατατοπιστικό.

Περισσότερα νέα για το League of Legends