Το Sound BlasterX Katana κερδίζει το European Hardware Association Award

Το ήδη πολλάκις αναγνωρισμένο σύστημα ήχου εντυπωσίασε τους κριτές με την καταπληκτική απόδοση

Το ήδη πολλάκις αναγνωρισμένο σύστημα ήχου εντυπωσίασε τους κριτές με την καταπληκτική απόδοση και μηχανική που παρέχουν το Tri-Amplified 5-Driver Design, το ισχυρό Subwoofer, ο προηγμένος επεξεργαστής Sound Blaster®,ο DAC-24 bit, η Dolby® 5.1 αποκωδικοποίηση και το Aurora Reactive Lighting System με δυνατότητα δημιουργίας 16.8 εκατομμυρίων χρωμάτων

Η Creative Technology Ltd ανακοίνωσε σήμερα ότι κατά τη διάρκεια της Computex Taipei, κατέκτησε το αναγνωρισμένο European Hardware Award στην κατηγορία των καλύτερων ηχείων (Best Speakers) για το Sound BlasterX Katana. Το Sound BlasterX Katana έχει λάβει ήδη από το λανσάρισμά του και διθυραμβικές κριτικές για την εκπληκτική του απόδοση.

Η European Hardware Association διαχειρίζεται το θεσμό των European Hardware Awards που απαρτίζεται από εννέα από τα μεγαλύτερα και ανεξάρτητα sites τεχνολογίας (με θεματολογία ειδήσεων και κριτική) από όλη την Ευρώπη και με κοινό περισσότερων από 22 εκατομμυρίων οπαδών της τεχνολογίας. Ο θεσμός EHA διεξάγει ευρείας κλίμακας, λεπτομερή έρευνα, η οποία παρουσιάζεται σε εκδηλώσεις όπως το Computex και το DISTREE. Και είναι μια ετήσια επιλογή των καλύτερων hardware προϊόντων που διατίθενται στην ευρωπαϊκή αγορά – όπως τα έχει επιλέξει η ομάδα εμπειρογνωμόνων του – όπως και European Hardware Community awards.

«Με ταπεινότητα υποδεχόμαστε την αναγνώριση του Sound BlasterX Katana ως ένα σημαντικό προϊόν στην ευρωπαϊκή αγορά. Οι αντίδρασεις από τους κριτικούς και τους τελικούς χρήστες προς το Sound BlasterX Katana ήταν πολύ ενθαρρυντική για εμάς τους τελευταίους μήνες. Αυτό το βραβείο αποτελεί για εμάς μια πραγματική αναγνώριση για εμάς και είμαστε ευγνώμονες. Μας δίνει έμπνευση ώστε να συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να δημιουργούμε καλύτερα προϊόντα», δήλωσε ο Long Chye Low, Γενικός Διευθυντής της Creative.

Sound BlasterX Katana: Hi-Res 24-bit Under-Monitor Audio System

Σχετικά με το Sound BlasterX Katana

Το Sound BlasterX Katana είναι το πρώτο Under-Monitor σύστημα ήχου στον κόσμο και συνοδεύεται από τον ισχυρότατο multi-core audio DSP (Digital Signal Processor) της Creative, που αποδίδει εφάμιλλα με τις κορυφαίες κάρτες ήχου της Sound Blaster. Ο DSP έχει τη δυνατότητα να προβάλλει κρυστάλλινο ήχο υψηλής ευκρίνειας 24-bit χωρίς απώλειες που γεμίζει σφαιρικά το χώρο.

Η εξελιγμένη Tri-amplified σχεδίασή του με 5-drivers, αποτελείται από 2 up-firing midbass drivers, 2 high-excursion tweeters και ένα long-throw subwoofer, με αυτόνομη και ανεξάρτητη τροφοδότηση από ένα DSP-controlled ενισχυτή για ακριβή αναπαραγωγή ήχου σε κάθε τμήμα του ηχητικού φάσματος. O συνδυασμός του λογισμικού BlasterX Acoustic Engine με τον αποκωδικοποιητή Dolby Digital 5.1, δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να απολαμβάνουν επιβλητικό ήχο για παιχνίδια και ταινίες. Το κομψό σύστημα ήχου, κατασκευασμένο από ματ αλουμίνιο, διαθέτει επίσης ένα προγραμματιζόμενο σύστημα φωτισμού Aurora Reactive με 16,8 εκατομμύρια χρώματα.

Χαρακτηριστικά του Sound BlasterX Katana:

 • 5 high-performance drivers individually driven by DSPs
  • 2 up-firing midbass drivers
  • 2 high-excursion tweeters
  • a long-throw subwoofer in an external subwoofer unit
 • Powerful 150W peak power (75W RMS) total output
 • 24-bit high-resolution audio
 • Doubles as an advanced Sound Blaster sound card
 • Automatically analyzes and restores dynamics in compressed audio tracks in real time
 • Fully customizable BlasterX Acoustic Engine audio enhancements capable of 7.1 surround sound
 • Certified Dolby Digital 5.1 decoder
 • USB connectivity for exceptional 24-bit/96kHz high-definition lossless audio playback from PC and Mac
 • Supports USB flash drive connectivity for convenient MP3, WMA, FLAC and WAV content access and playback
 • Optical input for high-definition digital audio playback from TVs and game consoles
 • Bluetooth® connectivity for wireless playback from mobile devices
 • Stereo 3.5 mm analog line-in
 • Fully customizable Aurora Reactive lighting system with
  16.8 million LED lighting
 • Aluminium-reinforced monocoque chassis reduces unwanted vibrations that reduces audio clarity
 • Comes with an IR remote control

IR Remote Control for the Sound BlasterX Katana

Περισσότερες πληροφορίες για το Sound BlasterX Katana και την κατηγορία Sound BlasterX Pro Gaming series στο BlasterX.com και στη σελίδα της στο Facebook.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα European Hardware Awards και τους νικητές για το 2017, επισκεφθείτε το eha.digital