Επίσημη ανακοίνωση για το «The League»

Το The League είναι το πρώτο οργανωμένο, multi eSports πρωτάθλημα της Ελλάδας

Το The League είναι το πρώτο οργανωμένο, multi eSports πρωτάθλημα της Ελλάδας με τουρνουά σε 7 δημοφιλείς τίτλους και τελικές φάσεις στα εντυπωσιακότερα LAN της χώρας

Τα πρωταθλήματα χωρίζονται σε online με εβδομαδιαίες αγωνιστικές σε League of Legends, Hearthstone, CS:GO και σε LAN σε καταστήματα Γερμανός στα παιχνίδια FIFA, Pro Evolution, NBA2K και Call of Duty. Οι καλύτεροι παίκτες και ομάδες κερδίζουν εκτός από δώρα και την θέση τους σε κορυφαία event, όπως το GameAthlon της Αθήνας και το eGaming στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου εκεί θα παλέψουν για το όνειρο αλλά και μία θέση στα βραβεία. Τα συνολικά έπαθλα της διοργάνωσης The League powered by Γερμανός, ανέρχονται στα 30.000€ και σε συνδυασμό με την ευρύτητα των παιχνιδιών αυτομάτως το κάνουν το μεγαλύτερο εγχώριο πρωτάθλημα eSports.

Ανάμεσα στις ομάδες του The League βρίσκουμε και την πρώτη επίσημη εμφάνιση σε πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού αλλά και όλους τους διάσημους παίκτες Hearthstone της χώρας.

Το The League προβάλλεται ζωντανά από το κανάλι TheLeagueGreece στο twitch.tv ενώ όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο επίσημο site της διοργάνωσης, TheLeague.gr.

Πρώτη στάση για τους πρωταθλητές είναι το GameAthlon event στις 8-9 Ιουλίου που θα πραγματοποιηθεί στο TAE KWON DO, κλειστό Φαλήρου και θα κορυφώσει την πρώτη φάση της διοργάνωσης.

Πρόγραμμα Livestream (twitch.tv/TheLeagueGreece):

  • Τετάρτη 19:00 Counter-Strike
  • Πέμπτη 18:00 League Of Legends
  • Παρασκευή 18:00 League Of Legends
  • Σάββατο 19:00 Counter-Strike
  • Κυριακή 18:00 Hearthstone (Δεν έχει ξεκινήσει)
  • Δευτέρα 18:00 Hearthstone

TRAILER:

Social Media

Gamer since: 1983