Νέο teaser για το Far Cry 5

Μια σύντομη ανάλυση της εικόνας

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

Μια σύντομη ανάλυση της εικόνας

Στα πλαίσια της κυκλοφορίας του Far Cry 5, που θα γίνει αυτή την Παρασκευή, όπως και αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο, η Ubisoft δημοσίευσε μία αρκετά ενδεικτική φωτογραφία για το τι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε στο νέο τίτλο. Πέρα από το αμερικάνικο στοιχείο που μας είναι ήδη γνωστό, το νέο στοιχείο που έχουμε είναι η βαθιά χριστιανική θεματολογία που φαίνεται να είναι το επίκεντρο της ιστορίας του Far Cry 5.

Αυτό γίνεται ξεκάθαρο από πολύ απλά σύμβολα όπως η εκκλησία πίσω δεξιά, ο σταυρός που είναι ζωγραφισμένος στο πρόσωπο του λύκου και κοσμεί την αμερικάνικη σημαία, αλλά και το δυσοίωνο «Sinner» (ελληνικά: αμαρτωλός) που είναι γραμμένο στην πλάτη ενός αιχμαλώτου μπροστά από το τραπέζι. Πολύ έξυπνη λεπτομέρεια είναι αυτοί που κάθονται στο τραπέζι, που λειτουργούν ως μια πιο σκοτεινή απεικόνιση του Μυστικού Δείπνου, με τον χαρακτήρα στο κέντρο (ως ένας άλλος Μεσσίας) να είναι πιθανόν ο μεγάλος ανταγωνιστής σε αυτό το Far Cry.

Τα όπλα στο τραπέζι και η ενδυμασία τονίζουν το υπόβαθρο αυτών που κάθονται στο τραπέζι. Πρόκειται για μια παραστρατιωτική οργάνωση ερχόμενη από την επαρχία της Αμερικής και λειτουργεί ως απεικόνιση των θρησκόληπτων και ακροδεξιών ομάδων που υπάρχουν πραγματικά στην Αμερική. Πρόκειται για μια πολύ τολμηρή κίνηση από πλευράς Ubisoft, μιας και αυτό από μόνο του, τους κάνει ίσως λίγο πιο σοβαρούς σαν αντιπάλους, καθώς δεν πρόκειται αυτή τη φορά για ένα καθεστώς στην Ασία, αλλά για κάτι το οποίο – αν και στο περιθώριο – είναι κάτι οικείο στον δυτικό κόσμο.

Περισσότερα νέα για το Far Cry 5