Η AOC επαναπροσδιορίζει την ομαλότητα με την οθόνη 240Hz AGON G-SYNC

Κορυφαία απόδοση παιχνιδιού: AOC AGON AG251FG με 240 Hz και NVIDIA G-SYNC

Κορυφαία απόδοση παιχνιδιού: AOC AGON AG251FG με 240 Hz και NVIDIA G-SYNC

Η AOC παρουσιάζει την ταχύτερη οθόνη της με τεχνολογία NVIDIA G-SYNC. Η οθόνη AOC AGON AG251FG διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 240Hz, χρόνο απόκρισης 1ms και λειτουργία NVIDIA ULMB για λιγότερη θαμπάδα στην κίνηση. Εκτός από την υψηλή αποκριτικότητα που παρέχει η τεχνολογία NVIDIA G-SYNC, η οθόνη διαθέτει και άλλα premium gaming χαρακτηριστικά όπως η λειτουργία AOC Shadow Control και η εργονομική βάση της AOC Ergo Dial Base.

Μέγιστη ομαλότητα για τους χρήστες NVIDIA

Η AOC AGON AG251FG έχει panel 24,5” Full-HD TN (format 16:9, 1920 x 1080 pixels), ελάχιστα μεγαλύτερο από τις 24″ που συνήθως χρησιμοποιείται στα esports. Με ρυθμό ανανέωσης 240Hz και ενσωματωμένη λειτουργία NVIDIA G-SYNC, αποτελεί την τέλεια επιλογή για τους gamers που διαθέτουν κάρτες γραφικών NVIDIA και επιθυμούν απόλυτη ομαλότητα στο παιχνίδι. Η τεχνολογία G-SYNC συγχρονίζει το ρυθμό ανανέωσης της οθόνης με το GPU της κάρτας γραφικών, προκειμένου να εξαλείψει το σκίσιμο της εικόνας και να ελαχιστοποιήσει το τρεμόπαιγμα και την καθυστέρηση εισόδου. Με χρόνο απόκρισης μόλις 1ms και τη λειτουργία NVIDIA ULMB, η θαμπάδα στην κίνηση και το φαινόμενο ghosting μειώνονται στο ελάχιστο, έτσι οι gamers μπορούν να απολαύσουν ευκρινή γραφικά ακόμα και στις πιο γρήγορες σκηνές. “Στην AOC κατανοούμε τη σημασία που έχει η λειτουργία NVIDIA για τους φανατικούς και hardcore gamers, βελτιώνοντας κάθε χρόνο με τις πιο προηγμένες τεχνολογικά κάρτες γραφικών την εμπειρία που προσφέρει το PC-gaming. Για το λόγο αυτό, παρουσιάζουμε μια έκδοση G-SYNC του βραβευμένου μας μοντέλου 240Hz.” – Alfonso Clemente, Product Manager στην AOC.

Άνεση για επαγγελματίες gamers

Όπως όλες οι οθόνες AGON, το μοντέλο AG251FG διαθέτει ευρεία σειρά χαρακτηριστικών υψηλής ποιότητας που ενισχύει την άνεση και την απόδοση των παικτών. Αυτά περιλαμβάνουν την εργονομική βάση AOC Ergo Dial Base, με δυνατότητα κλίσης, περιστροφής και προσαρμογής του ύψους (με βολική κλίμακα ύψους), μια αποσπώμενη βάση στήριξης ακουστικών και μια λαβή μεταφοράς.Για την αποφυγή της κόπωσης των ματιών κατά τη διάρκεια εκτεταμένων περιόδων gaming, η τεχνολογία AOC Flicker Free ελαχιστοποιεί το τρεμόπαιγμα, ενώ η λειτουργία AOC Low Blue Light μειώνει το πιθανώς επιβλαβές μπλε φως μικρού μήκους κύματος. Επιπλέον πλεονέκτημα σε παιχνίδια με σκοτεινό περιβάλλον, προσφέρει η επιλογή AOC Shadow Control που δίνει τη δυνατότητα στους gamers να φωτίζουν εξαιρετικά σκοτεινές περιοχές χωρίς να επηρεάζεται η υπόλοιπη οθόνη.

Το μοντέλο AOC AGON AG251FG αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο 2017 με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης €599.

Προδιαγραφές AG251FG

Όνομα μοντέλουAG251FG
Panel24.5″ TN @ 240Hz
Ανάλυση1920 x 1080 pixels
Τεχνολογία Sync G-SYNC
Είσοδοι σήματος
  • 1 x HDMI
  • 1 x DisplayPort
  • 4 x USB 3.0
    Audio out
  • Μικρόφωνο in/out
Ειδικά χαρακτηριστικά
  • Εργονομική βάση
  • Λειτουργία NVIDIA ULMB
  • Ενσωματωμένα ηχεία
  • 1ms χρόνος απόκρισης
Κυκλοφορία στην ΕυρώπηΑύγουστος 2017
Ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης€599