Η Blizzard ανακοίνωσε τους κανόνες του πρώτου Wild Tournament

Το έπαθλο για το πρώτο Wild Tournament αγγίζει τα $25.000

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το έπαθλο για το πρώτο Wild Tournament αγγίζει τα $25.000

Με το expansion του Whispers of the Old Gods η Blizzard έφερε στο παιχνίδι δύο game modes. Το Standard, που περιέχει τα expansions και adventures των τελευταίων δύο χρόνων, και το Wild που περιέχει όλες τις κάρτες του Hearthstone.

Το επίσημο mode για τα tournaments είναι φυσικά το Standard και όσοι παίκτες θέλουν τους πολυπόθητους πόντους για τα Hearthstone Preliminaries παίζουν στο συγκεκριμένο Ladder. Τον περασμένο μήνα όμως η Blizzard ανακοίνωσεμέσω Twitter το Wild tournament και πως οι top 64 παίκτες του κάθε region θα μπορούν να πάρουν μέρος. Ο κάθε παίκτης όμως πρέπει να φτάσει στο top 64 στον server που περιέχει την χώρα του, σε αντίθεση με τους κανόνες του HTC που φτάνοντας ψηλά στο Legend ανεξαρτήτως region δίνει πόντους. Για παράδειγμα, οι Έλληνες παίκτες μπορούν να πάρουν μέρος αν έχουν φτάσει top 64 στο Wild Ladder μόνο στον Ευρωπαϊκό server.

Μερικοί παίκτες βρίσκουν άδικο αυτό τον κανόνα καθώς δεν παίζουν στον server που καθορίζεται από την χώρα τους και έχουν μόλις 7 μέρες να φτάσουν ψηλά στο Legend. Ίσως η Blizzard έπρεπε να ξεκαθαρίσει τους κανόνες νωριτέρα, για την αποφυγή τέτοιων αντιδράσεων.

Περισσότερα νέα για το Hearthstone: Heroes of Warcraft
Tags