Νέο roster στο CS:GO για την ομάδα του GameSpace

Έκαναν τη παρουσία τους αισθητή περνώντας στα National Qualifers του SEC καθώς επίσης στις προηγούμενες ημέρες που προκρίθηκαν στο Hellenic Counter Strike League.

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Ένα καινούριο roster θα απαρτίζει τη ομάδα του GameSpace στην Ελληνική competetive CS:GO σκηνή

Έκαναν τη παρουσία τους αισθητή περνώντας στα National Qualifers του SEC καθώς επίσης στις προηγούμενες ημέρες που προκρίθηκαν στο Hellenic Counter Strike League.

To roster συμπληρώνεται από την εξής 5άδα:

  • Γιώργος «soLaRo» Χατζόπουλος στο ρόλο του AWPer.

Ένα γνώριμο πρόσωπο με καταγωγή από Γιαννιτσά και έχοντας την ηλικιά των 17 ετών,o soLaRo έχει παίξει σε μια πληθώρα ελληνικών teams στα 2 χρόνια που ασχολείται με το CS:GO.Μερικά από αυτά τα teams είναι GameOver,Voidgaming,Genji κ.α.

Δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό είναι έτοιμος να κάνει ένα βήμα παραπέρα μαζί με τους συμπαίχτες του για όσο τον δυνατόν περισσότερες επιτυχίες.

  • Θεοφάνης «FaniS» Δημουλιάς στο ρόλο του Entry Fragger.

Αρχίζοντας το CS:GO πριν 1,5 χρόνο με πολύ γρήγορο ρυθμό έχει εξελιχθεί σαν παίκτης.Είναι 17 χρονών και κατάγεται απο τον Πύργο.Είχε βρεθεί παλιότερα στο team DamnHacks (αργότερα γνωστό ως Paragon E-Sports) μαζί με τους ΑZK και PaRaNoiD.

Δηλώνει έτοιμος και με πολύ όρεξη για την επιτυχία της ομάδας.

  • Ανδρέας «PaRaNoiD» Μπακούμης στο ρόλο του In-Game Leader.

Είναι 19 χρονών και διαμένει στην Αθήνα έχοντας 8 χρόνια εμπειρίας στο Counter Strike πίσω από την πλάτη του λαμβάνει τα καθήκοντα του In-Game Leading.Προηγούμενα teams στο CS:GO είναι οι DamnHacks,Paragon E-Sports και αργότερα Valkyrie.

Θέλει αύτος και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας να πετύχουν την καλύτερη απόδοση σε κάθε αγώνα δίνοντας το 100%.

  • Kώστας ¨ΑΖΚ» Στρίγγλος στο ρόλου του Support/Rifler.

Είναι 26 χρόνων και ζει στην Αθήνα.Ασχολείται 3 χρόνια με το CS:GO και έχει αφιερώσει πολύ χρόνο και κόπο στο παιχνίδι για να μπορέσει να πετυχεί τους στόχους του.Έχει βρεθεί επίσης στους Damnhacks,Paragon και Valkyrie.

Ευχαριστημένος με την πορεία της ομάδας ως τώρα είναι έτοιμος να αφιερώσει πολύ χρόνο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  • Γιάννης «Tr1h» Σαρμίδης στο ρόλο του Rifler.

Βρίσκεται στην Αθήνα και είναι 32 χρονών.Ασχολείται πάρα πολλά χρόνια με το CS και 3 χρόνια πιο σοβαρά με το CS:GO.Έχει συμπληρώσει αρκετά achievements και έχει βρεθεί σε ομάδες όπως GameSpace,VoidGaming και Εlysium.

Πιστεύει στο μέλλον της ομάδας και ελπίζει για το καλύτερο δυνατό.

Από μεριά μας τους ευχόμαστε μόνο επιτυχίες και τα καλύτερα.

Περισσότερα νέα για το Counter-Strike: Global Offensive

Gamer since: 1983