Επαναστατικό νέο trailer για το VR game Storm

Είναι πράγματι αυτό το μέλλον της ψυφιακής ψυχαγωγίας;

Είναι πράγματι αυτό το μέλλον της ψυφιακής ψυχαγωγίας;

Πρίν απο περίπου 4 χρόνια, το στούντιο ανάπτυξης παιχνιδιών Starbreeze, κυρίως γνωστό για το developement τίτλων όπως το Payday 2 ή Brothers: A tale of two sons, είχε αποκαλύψει την ύπαρξη του Storm, ενός πολλά υποσχόμενου co-op FPS επιστημονικής φαντασίας δηλώνοντας πως αυτό το παιχνίδι θα αποτελούσε το μέλλον της εταιρείας. Δυστυχώς, μετά απο αυτήν την δήλωση, το στούντιο δεν ξαναέδειξε τίποτα περι του Storm, και αυτό το συμβάν αποτέλεσε και την τελευταία φορά που αναφέρθηκε το συγκεκριμένο όνομα, είτε σε gaming εκδηλώσεις είτε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Την «σιωπή» του όμως αποφάσισε να σπάσει τέσσερα χρόνια αργότερα, ανεβάζοντας στο youtube ένα βίντεο, ονόματι Storm, visionary teaser, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω

Η Starbreeze πρός το παρόν δεν έχει προωθήσει το teaser ιδιαίτερα, θέλοντας ίσως να μην επεκταθεί πολύ ακόμη η είδηση της επιστροφής του Storm στο παρασκήνιο. Παρ’ όλα αυτά φαίνεται πως σε αυτά τα τέσσερα χρόνια σιωπής πολλά έχουν αλλάξει στο παιχνίδι. Απο το trailer μπορούμε να παρατηρήσουμε οτι το Storm έχει μετατραπεί σε μια πλήρης VR εμπειρία, κάνοντας χρήση των headset που είχε αποκαλύψει το ίδιο στούντιο, ανάλυσης 5Κ. Πέραν όμως των VR headsets, φαίνεται πως το παιχνίδι θα κάνει χρήση και ειδικών συστημάτων ανατροφοδότησης δύναμης καθώς και συστήματα ανίχνευσης πεδίου και αντικειμένων, πράγμα που σημαίνει ότι το Storm, δεν προορίζεται απλά για ένα gaming setup σαλονιού, αλλά ίσως σχετίζεται με τις εγκαταστάσεις «Starcade» για τις οποίες η Starbreeze είχε κάνει ενα μικρό tease νωρίς το 2016. Οι εγκαταστάσεις αυτές θα είναι ένα είδος lazer tag arena, όμως θα αποτελούν μια πλήρη εμπειρία ψυφιακής πραγματικότητας.

Αυτό το project της Starbreeze φαίνεται πολλά υποσχόμενο, καθώς, εαν πετύχει, μπορεί πράγματι να αποτελέσει το μέλλον της ψυφιακής διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Αναμένουμε λοιπόν με αγωνία περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο Storm, ελπίζοντας να μην χρειαστεί να περάσουν και πάλι 4 χρόνια, και όπως πάντα, Game On!

Περισσότερα νέα για το Storm