Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Γιατί όχι και τα δύο, με ταχύτητες devolo!

Η μάχη για την κατάκτηση του τροπαίου πλησιάζει. Οι ημιτελικοί του Champions League στο ποδόσφαιρο

04/05/2017

Η μάχη για την κατάκτηση του τροπαίου πλησιάζει. Οι ημιτελικοί του Champions League στο ποδόσφαιρο, θα στείλουν δύο μονομάχους στον τελικό του Cardiff. Αντίστοιχα, η μάχη για μια θέση στο Final – Four της Κωνσταντινούπολης για την Euroleague του μπάσκετ βρίσκεται στο τελικό της στάδιο. Ποδοσφαιρόφιλοι και μπασκετόφιλοι, ετοιμάζονται για την τελική ευθεία, μπροστά από τις οθόνες τους. Μπορούν όμως να έχουν ταυτόχρονη μετάδοση; Μπορούν να έχουν streaming χωρίς να χάνουν δευτερόλεπτο χρόνου και χωρίς το άγχος να κολλήσει η μετάδοση την κρίσιμη στιγμή του ματς; Η devolo μπορεί να εγγυηθεί ότι θα δείτε τα παιχνίδια live και χωρίς διακοπές, εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες των συσκευών dLAN® Powerline.

Και σέντρα και τζάμπολ!

Έφτασε και πάλι η ώρα να απολαύσουμε τους πιο συναρπαστικούς αγώνες, καθώς το Champions League μπαίνει την τελευταία του στροφή πριν τον τελικό που θα διεξαχθεί στο Cardiff της Ουαλίας. Παράλληλα, το ενδιαφέρον στο μπάσκετ κορυφώνεται για τους τελικούς στην Κωνσταντινούπολης.  Όσοι δεν μπορέσουν να βρεθούν στα γήπεδα για να δουν έναν τέτοιον αγώνα, θα έχουν τη δυνατότητα να τον απολαύσουν μέσω streaming και μάλιστα με… ζωντανές ταχύτητες! Ότι κι αν επιλέξετε να δείτε, όπου κι αν επιλέξετε να το δείτε, είτε αυτό είναι smart-TV, tablet, notebook ή smartphone, οι πρακτικοί προσαρμογείς devolo dLAN® Powerline αλλά και το νέο devolo GigaGate WiFi Bridge, φροντίζουν για την τέλεια και αδιάλειπτη σύνδεση στο Internet. Ειδικά τώρα με το ενδιαφέρον των αγώνων να κορυφώνεται, αλλά και τις παράλληλες μεταδόσεις, τα προϊόντα devolo δίνουν τη δυνατότητα σε πολλαπλές συσκευές να είναι ταυτόχρονα online.

Ανταγωνισμός επιδόσεων από “κορυφαίους παίκτες”

Η καλύτερη λύση για ένα ολοκληρωμένο ασύρματο δίκτυο, το οποίο θα  καλύψει τη μέγιστη δυνατή  περιοχή στο σπίτι είναι το dLAN 1200+ WiFi ac Powerline Kit. Δεν πτοείται από τοίχους και άλλα εμπόδια, χάρη στη μετάδοση δεδομένων μέσω της γραμμής ρεύματος. Ο βασικός προσαρμογέας είναι εξοπλισμένος με δύο θύρες Gigabit Ethernet και ενσωματωμένη πρίζα ενώ είναι εξαιρετικά ευέλικτος αλλά και πρωταθλητής στην ταχύτητα, χάρη στο πρότυπο WiFi ac.

Το devolo GigaGate Bridge, από την άλλη, είναι o “οργανωτικός παίχτης” που είναι έτοιμος να μοιράσει τη “μπάλα” σε διάφορες συσκευές και να τις βάλει στο παιχνίδι! Προσφέρει Internet υψηλής ταχύτητας ακριβώς εκεί που το έχετε ανάγκη και δημιουργεί στοχευμένη και υψηλής απόδοσης σύνδεση στη multimedia γωνιά του σπιτιού. Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ταχύτατη,  point-to-point σύνδεση για γωνιές multimedia όπου πολλαπλές συσκευές συνδέονται με καλώδια LAN έτσι ώστε να επιτευχθούν οι καλύτερες δυνατές και αξιόπιστες ταχύτητες.

Η συσκευή, υποστηρίζει πολλά δωμάτια χωρίς κανένα πρόβλημα, αφού αν χρειαστεί, μπορούν να συνδεθούν επιπλέον μεμονωμένοι δορυφόροι (έως και οκτώ σε μία βάση). Το GigaGate είναι ειδικά σχεδιασμένο για τη γρήγορη εγκατάσταση συνδέσεων point-to-point για εφαρμογές πολυμέσων state-of-the-art.

Υψηλές επιδόσεις, απλή εγκατάσταση

Στα powerline προϊόντα της devolo, η εγκατάσταση είναι παιχνιδάκι, καθώς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τοποθετήσουμε τον πρώτο προσαρμογέα στην πρίζα και να τον συνδέσουμε με τον router, έχοντας ήδη ολοκληρώσει το πρώτο βήμα. Το επόμενο βήμα είναι να τοποθετήσουμε τον δεύτερο προσαρμογέα και η διαδικασία εγκατάστασης έχει ολοκληρωθεί. Η σύνδεση στο Internet είναι πλέον διαθέσιμη εκεί που τη χρειαζόμαστε, χάρη στους προσαρμογείς devolo dLAN®.

Το νεότευκτο τώρα devolo GigaGate Starter Kit αποτελείται από δύο στοιχεία: τη βάση και το δορυφόρο. Η βάση συνδέεται με τον router, μέσω ενός δικτυακού καλωδίου. Χρησιμοποιώντας WiFi υψηλής ταχύτητας στη ζώνη των 5GHz, η βάση συνδέεται αυτόματα με το δορυφόρο μέσω beamforming. Η μέγιστη ταχύτητα μετάδοσης μεταξύ βάσης και δορυφόρου, είναι 2 Gbps και η επικοινωνία μεταξύ τους πραγματοποιείται κρυπτογραφημένα μέσω WPA2 (AES128-bit).  Οι δύο συσκευές του Starter Kit είναι έτοιμες προς χρήση με μία απλή εγκατάσταση και άμεση λειτουργία.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις. Όποιος λοιπόν έχει δοκιμάσει τους προσαρμογείς devolo μία φορά, ξέρει ότι ξεχωρίζουν τόσο για την ταχύτητα όσο και τη σταθερά κορυφαία απόδοσή τους. Τα αποτελέσματα αυτά διαφαίνονται ξεκάθαρα και από τις στατιστικές που είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές: Εύρος ζώνης έως και 1.200 Mbps μέσω της γραμμής ρεύματος και κάλυψη έως 400 μέτρα. Επιπλέον, το ταχύτατο πρότυπο WiFi ac και πολλά κατοχυρωμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας αλλά και μοναδικές τεχνολογίες διακρίνουν τον κορυφαίο προσαρμογέα devolo dLAN® 1200+ WiFi ac. Ο προτεινόμενες τιμές λιανικής για το devolo dLAN® 1200+ WiFiac starter kit είναι 189,90 €.

Το devolo GigaGate Starter Kit (μία βάση και έναν δορυφόρο) διατίθεται στα 229.90 ευρώ (προτεινόμενη λιανική). Μεμονωμένοι δορυφόροι, διατίθενται με προτεινόμενη λιανική τιμή 139.90 ευρώ. Η devolo παρέχει εγγύηση τριών ετών, για όλα τα εξαρτήματα. Πρόσθετες πληροφορίες και τεχνικές λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: devolo.com/gr/Products/devolo-GigaGate

Τα προϊόντα devolo, είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα όπου πωλούνται τα προϊόντα devolo (devolo.com/gr/Where-to-Buy).