EU LCS: Spring Split Finals | G2 vs UOL

Οι «Ροζ μονόκεροι» χτυπούν την πόρτα των «Πρωταθλητών»

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Οι «Ροζ Μονόκεροι» χτυπούν την πόρτα των «Πρωταθλητών»

Unicorns of Love & G2 eSports αποτελούν τις δύο πιο ισχυρές ομάδες στο EU LCS Spring Split. Οι μεν, με τα «σκαμπανεβάσματα» τους, κατόρθωσαν να διατηρηθούν στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου, παρά το γεγονός, πως για λίγο απειλήθηκαν από … «επίδοξους μνηστήρες». Οι δε, «αγκάλιασαν» την πρώτη θέση από τις 3 πρώτες αγωνιστικές και δεν την έχασαν ποτέ. Για την ακρίβεια έχασαν μόλις ένα(!) Bo3 σε ολόκληρη την κανονική διάρκεια της season.

Θα κατορθώσουν οι «Μονόκεροι» να εκθρονίσουν τους G2;

Κυριακή, 23 Απριλίου, στις 18:00 θα συντονιστούμε για να κρίνουμε «ιδίοις όμμασι».

Οι «Πρωταθλητές» έχουν ήδη αποδείξει, περισσότερες από μία φορές, την αξία τους, επάνω στη μεγάλη ευρωπαϊκή σκηνή. Το παρατσούκλι τους – μέχρι ενός σημείου – αντικατοπτρίζεται και στο γεγονός πως για το 2016 έχουν καθίσει 2 συνεχόμενες φορές στο «βασιλικό θρόνο» του EU LCS, βγαίνοντας πρώτοι σε Spring & Summer Split.

Όμως δεν έφτασαν εκεί εν μία νυκτί. Πάλεψαν μέσα από τις «αλάνες» των Challenger Series, για να βρεθούν στην μεγάλη κατηγορία. Από εκεί και έπειτα έχουν εδραιωθεί και η ομάδα που έχουν πλέον σχηματίσει αποτελεί φόβητρο για όλες τις υπόλοιπες. Φυσικά δεν λείπει το κίνητρο, καθώς το «στραπάτσο» του World Championship 2016, δεν έχει διόλου ξεχαστεί.

 

Στην άλλη πλευρά του Rift, στέκονται περήφανα οι «Μονόκεροι». Οι Unicorns of Love έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση περί το 2015 στην μεγάλη κατηγορία. Παίζοντας τότε, out of meta picks όπως Poppy & Hecarim, κατόρθωσαν στην «παρθενική» τους σεζόν να φτάσουν ως τα Playoffs του Spring Split. Εκεί συνάντησαν τους – τότε «φορμαρισμένους» – Fnatic, τους όποιους βέβαια δυσκόλεψαν αρκετά μέχρι να χάσουν με 3-2.

Με λιγοστές αλλαγές στο roster τους ανά τα χρόνια, φαίνεται να εναποθέτουν τα «λεφτά» τους στο χαρτί της πολύμηνης – μέσω πολλών προπονήσεων – συνεργασίας και φυσικά σε εκείνο της σωστής χημείας.

Και μην ξεχνάτε, ότι συμβαίνει βρίσκεται εδώ!

Περισσότερα νέα για το Ευρωπαϊκό LCS αλλά και τα «μεγάλα τουρνουά», στο κανάλι του Gamespace.GR στο Youtube, μέσα από την εκπομπή FOG OF WAR.

Περισσότερα νέα για το League of Legends