Επίθεση στους παίκτες της PAO eSports στα προκριματικά του LGC στην Λάρισα

Ημέρα Κυριακή, 19 Μαρτίου, σημειώθηκε επίθεση στους παίκτες της ομάδας PAO eSports. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού 6 άγνωστοι εισέβαλαν στα Inspot και επιτέθηκαν, ανεξέλενγκτα, στους παίκτες.

Ημέρα Κυριακή, 19 Μαρτίου, σημειώθηκε επίθεση στους παίκτες της ομάδας PAO eSports. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού 6 άγνωστοι εισέβαλαν στα Inspot και επιτέθηκαν, ανεξέλενγκτα, στους παίκτες.

Όπως μάθαμε από πηγές αλλά και το stream του Pun1sher, midlaner του PAO eSports, 6 άγνωστοι επιτέθηκαν στους παίκτες κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, τα άτομα μπήκαν ανενόχλητα στο μαγαζί χτύπησαν άσχημα τον αρχηγό της ομάδας, Μπάμπη Owner Ραφτόπουλο και Νίκο Oath Χαραλαμπέλη, ενώ ζήτησαν και πήραν με την βία της εμφανίσεις των παικτών. Μάλιστα μάθαμε πως είχαν δεχθεί απειλές καθ’όλη την διάρκεια της διαμονής τους στην Λάρισα. Μετά από την συμπλοκή, οι άγνωστοι διέφυγαν χωρίς κάποιους να τους σταματήσει. Το τουρνουά διεκόπη και αναβλήθηκε ενώ αυτή ήταν η δήλωση των διοργανωτών :

Βέβαια σύμφωνα με τον Pun1sher δεν ισχύει κάτι τέτοιο και επίσης δεν υπάρχει καμία πληροφορία ακόμα σε σχέση με τον λόγο της επίθεσης, ωστόσο υπάρχει υλικό από τις κάμερες του καταστήματος το οποίο λογικά θα ρίξει φως σε ότι συνέβει. Η αστυνομία πήρε καταθέσεις και ο ιδιοκτήτης* του καταστήματος κατέθεσε μήνυση. Οι παίκτες επέστρεψαν άμεσα στην Αθήνα. Οι ερωτήσεις όσον αφορά το συμβάν είναι πολλές και ελπίζουμε τις επόμενες μέρες να απαντηθούν.

Η δήλωση του αρχηγού της ομάδας μετά το συμβάν :

Link από το stream του Pun1sher : https://www.twitch.tv/pun1shers

Σαν Gamespace δηλώνουμε ενάντια στο συμβάν και καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας οποιαδήποτε πλευρά κι αν προκάλεσε «λεκτικά» πρώτη. Είναι τουλάχιστον ντροπή να συμβαίνει κάτι τέτοιο και να εισβάλουν τα οπαδικά στον χώρο του gaming(αν αυτό συνέβει). Ελπίζουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη το γρηγορότερο δυνατόν.

Με ανυπομονησία για το full virtual reality η ζωή συνεχίζεται. Loves: Animes and Manga