Προσφορές 20/3: 3D Printers και Διάφορα | Gearbest

Οι προσφορές για τα τρία χρόνια συνεχίζονται, αυτή τη φορά σε 3d printers, καθώς και σε άλλα χρήσιμα πράγματα για το γραφείο

Οι προσφορές για τα τρία χρόνια συνεχίζονται, αυτή τη φορά σε 3d printers, καθώς και σε άλλα χρήσιμα πράγματα για το γραφείο

Η κατεδάφιση των τιμών δεν έχει τελειωμό για τα καταστήματα Gearbest, αφού σήμερα έχουμε για εσάς 3D Printers σε φοβερές τιμές, καθώς και άλλα αντικείμενα για το γραφείο, που δεν ξεπερνούν την τιμή των 3.33$.

  • 3D Printers

Ξεκινώντας με τις προσφορές, έχουμε για εσάς δύο 3D Printers για να επιλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει. Καταρχάς, ο Anet A6 είναι η οικονομικότερη λύση, αφού για μόλις 187.99$ με τον κωδικό 3DANET6, μπορεί να βάλετε στο σπίτι σας έναν 3D printer με διαστάσεις 220 x 220 x 250mm, LCD οθόνη, που υποστηρίζει διαφόρους τύπους αρχείων.

Από την άλλη, αν δεν μπορείτε να συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο από το καλύτερο, τότε ο CR – 10 είναι για εσάς. Το κόστος του με το coupon code 3DCR10 βρίσκεται στα 396.99$ και έχει σχεδόν διπλάσιο μέγεθος, δηλαδή 300 x 300 x 400.


  • Προϊόντα στα 0.99$

Ακολουθεί μια σειρά προϊόντων όπου το κόστος τους βρίσκεται στα 0.99$. Ανάμεσα τους μπορείτε να βρείτε αντικείμενα διαφόρων ειδών, όπως αξεσουάρ για γυαλιά, φορτιστές, καλώδια αντάπτορες και πολλά άλλα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα.


  • Προϊόντα στα 2.99$

Όπως και με την προηγούμενη λίστα, έτσι έχουμε και πράγματα στην τιμή των 2.99$. Ωστόσο, η διαφορά με τα προηγούμενα είναι ότι δεν αφορούν αποκλειστικά ηλεκτρονικά είδη, αφού ανάμεσά τους θα βρείτε λεπίδες, makeup, ακόμα και κάλτσες!Προϊόντα στα 2.99$


Η γιορτή για τα τρία χρόνια Gearbest δεν έχει τελειώσει ακόμα. Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε τη σελίδα του promotion, για ακόμα περισσότερες προσφορές.