
For Honor_20170310004045
Τα game modes του War of Factions μπορούν να χωριστούν σε δύο κατηγορίες. Πρώτη είναι αυτή που σας βάζει αντιμέτωπους με άλλους παίκτες, χωρίς να παίζουν ρόλο οι παράγοντες του level και του equipment. Αυτά είναι τα 1 vs 1 Duel και 2 vs 2 Brawl. Είναι Best of 5 και παίρνουν μέρος σε διαφορετικά μέρη του χάρτη σε κάθε γύρο. Αυτά είναι τα «μικρά» ματς του παιχνιδιού και δεν δίνουν μεγάλο αριθμό στρατευμάτων. Αποτελούν όμως ένα άξιο competitive mode, σε περίπτωση που θέλετε να παίξετε μόνοι σας ή με κάποιο φίλο στο πλάι.
Όλα τα υπόλοιπα game modes αφορούν μάχες 4 vs 4. Δύο από αυτά εντάσσονται στην κατηγορία deathmatch και είναι είτε με πόντους, είτε με γύρους, στο στυλ που αναφέραμε και προηγουμένως. Το τελευταίο όμως, το Dominion, έχει να κάνει με objective capturing και είναι θεωρητικά το βασικότερο mode του παιχνιδιού. Εκεί κάθε ομάδα έχει από τη μεριά της ένα μέρος, το οποίο πρέπει να προστατέψει από τους αντιπάλους. Ταυτόχρονα, στο κέντρο υπάρχει ένα ακόμα, όπου θα παλεύουν και NPCs, με στόχο να το πάρουν. Στόχος είναι να μαζεύετε πόντους έχοντας στην κατοχή σας αυτά τα σημεία. Τέλος, στα 4 vs 4 modes παίζει ρόλο και ο εξοπλισμός που έχετε.
Αυτό που κάνει το For Honor να μην είναι ένα pay-to-win, είναι πως κάθε κομμάτι εξοπλισμού ενισχύει ένα στατιστικό, κατεβάζοντας ταυτόχρονα ένα άλλο. Έτσι υπάρχει μια ισορροπία στις δυνατότητες του εξοπλισμού. Μπορείτε να αγοράσετε κουτιά με in-game χρήματα, τα οποία μαζεύετε περισσότερο με daily quests, ενώ μετά από κάθε μάχη, υπάρχει και η περίπτωση να πάρετε κάτι καινούργιο. Μάλιστα, όσο μεγαλώνει το επίπεδο του χαρακτήρα σας, τότε μπορείτε να βρίσκετε και πράγματα διαφορετικής σπανιότητας.
Σε γενικές γραμμές το For Honor δεν είναι κάτι το εκπληκτικό, αφού πάσχει κυρίως σε θέμα single player και το matchmaking κάποιες φορές σας βάζει απευθείας στα βαθιά. Όμως, με την ποικιλία που υπάρχει σε multiplayer modes και χαρακτήρες, και σε συνδυασμό με το πολύ βαθύ combat system, μπορεί να γίνει γρήγορα πολύ εθιστικό. Αν έχετε φίλους με το παιχνίδι, τότε προτείνεται ανεπιφύλακτα. Αν όμως έχετε σκοπό να ασχοληθείτε μόνοι σας, τότε πρέπει να το σκεφτείτε λίγο παραπάνω.
8
Αρκετά Καλό!
For Honor
To νέο IP της Ubisoft φαίνεται να έχει σωστά υλοποιημένο το κομμάτι του multiplayer και των μαχών, όμως σε θέμα single player είναι παντελώς αδιάφορο.
Social Media
18.202 Likes
582 Followers
3.940 Subscribers
2.114 Followers
3.386 Followers