Ανακοινώθηκε το Middle-Earth: Shadow of War

Το sequel του Shadow of Mordor έρχεται τον Αύγουστο

Το sequel του Shadow of Mordor έρχεται τον Αύγουστο

shadow

Ακολουθώντας τη διαρροή που είδαμε χτες, η Warner Bros ανακοίνωσε επίσημα το Middle-Earth: Shadow of War για Playstation 4, Xbox One και PC μέσω Windows 10 και Steam. Στην Ευρώπη θα κυκλοφορήσει στις 25 Αυγούστου. Στο Xbox και τα Windows 10, θα αποτελεί έναν “Play Anywhere” τίτλο, κάτι που σημαίνει πως η αγορά μιας έκδοσης περιλαμβάνει και τις δύο που θα μοιράζονται saves, add-ons και achievements χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Το παιχνίδι αναπτύσσεται από την Monolith Productions και αποτελεί sequel του Shadow of Mordor. Θα έχει μια καινούργια ιστορία με την επιστροφή  του Talion και του Celebrimor, οι οποίοι πρέπει να πάνε πίσω από τις γραμμές του εχθρού και να φτιάξουν ένα στρατό για να αντιμετωπίσουν τον Sauron.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το cinematic announcement trailer. Ένα που θα αφορά το gameplay θα ακολουθήσει στις 8 Μαρτίου. Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού εδώ.

Περισσότερα νέα για το Middle-Earth: Shadow of War

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.