Το… «Φαινόμενο» επενδύει στα eSports

O δύο φορές Βραζιλιάνος παγκόσμιος πρωταθλητής είναι και επίσημα «μέσα στα πράγματα»

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

O δύο φορές Βραζιλιάνος παγκόσμιος πρωταθλητής είναι και επίσημα «μέσα στα πράγματα»

Οι… «μαγικές» του ποδοσφαιρικές ικανότητες, έκαναν για περισσότερο από μία δεκαετία, ολόκληρο τον πλανήτη να παραμιλά και εν τέλει να υποκλίνεται στις δεξιότητες των ποδιών του, αλλά και στη διανοητική διαύγεια του μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ronaldo Luis Nazário de Lima είναι πλέον μέλος μιας – σχετικά μικρής – «κάστας» μεγάλων προσωπικοτήτων από τον τομέα του αθλητισμού, μετά την επένδυση που πραγματοποίησε, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω του myCNB, ένα ειδησεογραφικό portal, το οποίο ανήκει στην ίδια ομάδα επιχειρήσεων με την βραζιλιάνικη eSports ομάδα.

Ο Ronaldo, από κοινού με τον poker pro André Akkari αλλά και τον Igor Trafane Federal, CEO της Brazilian Series of Poker (BSOP), σχημάτισαν ένα επενδυτικό τρίο, που πλέον έχει στην ιδιοκτησία του το 50% της CNB e-sports Club. Το υπόλοιπο 50% παραμένει στους ιδρυτές της, αδελφούς Fonseca, Cleber «Fuzi» και Carlos «Fury» Júnior.

Ο «εγκέφαλος» πίσω από την ιδέα ήταν ο στενός φίλος του «Φαινόμενου», o Akkari, ο οποίος και επισκέφθηκε αρκετά gaming houses τον περασμένο χρόνο.

Η CNB τερμάτισε δεύτερη στο CBLoL Stage 2 finals, ακολουθώντας μια αξιοθαύμαστη πορεία ανόδου, αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός πως βρισκόταν στον πάτο της βαθμολογίας στο Stage 1 της season νωρίτερα μέσα στο χρόνο.

Σημειωτέον, η ομάδα από την οποία ηττήθηκαν, φέρει το γνωστό σε αρκετούς από εμάς όνομα, INTZ e-Sports, πρόσφατα αντίπαλος του FORG1VEN και της H2K squad στο World Championship του League of Legends.

Περισσότερα νέα για το League of Legends