Οι ApeX Gaming στην οικογένεια του Gamespace

Ύστερα από συζητήσεις εβδομάδων ανακοινώνουμε με χαρά την είσοδο των ApeX Gaming στην οικογένεια του Gamespace.

Ύστερα από συζητήσεις εβδομάδων, ανακοινώνουμε με χαρά την είσοδο των ApeX Gaming στην οικογένεια του Gamespace

Οι ApeX Gaming εμφανίστηκαν στο προσκήνιο τον Νοέμβρη έχοντας ως σκοπό να διακριθούν στην Ελληνική αλλά και τη διεθνή σκηνή. Μαζί επιθυμούμε να χτίσουμε μία δυνατή σχέση συνεργασίας και εμπιστοσύνης και να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Το νέο roster μας αποτελείται από τους:

 Χρήστο «ZOKI» Κιζάκη Entry Fragger

Andrea «Tani» Τani Second Fragger

Γιάννη «Phantom» Δημητρόπουλο – Awper

Άκη «AveNus» Θεοδουλίδη IGL

Νίκο «equal» Ικονιάδη Support

Ο ΑveNus (C) και ο equal είναι βετεράνοι του Counter Strike 1.6 με πολλά LAN στην πλάτη τους και διαρκή και επιτυχημένη παρουσία στη CS σκηνή. Επιθυμία τους είναι να συνεχίσουν να αγωνίζονται σε επαγγελματικό επίπεδο και να διεκδικούν διακρίσεις τόσο εγχώρια όσο και διεθνώς. Ο Phantom είναι γνωστό όνομα στην Ελληνική σκηνή του CS:GO στον ρόλο του awper τα τελευταία 2 χρόνια. Την πεντάδα ολοκληρώνουν ο ΖΟΚΙ και ο Tani, δύο νεόφερτοι στο χώρο του επαγγελματικού CS:GO με πολύ ταλέντο και δίψα για headshots και διακρίσεις.

Οι πρώην ApeX Gaming δηλώνοντας συμμετοχή στο CS:GO Major League Greece Season 1 και βγαίνοντας πρώτοι στα γκρουπ που οδηγούσαν στα promotion games αλλά και περνώντας με ευκολία από αυτά, εξασφάλισαν μία θέση στη Division 1 του θεσμού. Μετά από 1 μήνα, βρίσκονται στη δεύτερη θέση πίσω από τους oggz και ισοβαθμούν με τους Void Gaming. Οι 4 πρώτες θέσεις οδηγούν στα play-offs, τα οποία θα διεξαχθούν το Φεβρουάριο, με το νικητή να κερδίζει 1000 ευρώ. Εκτός από αυτή τη διοργάνωση, η ομάδα μας θα λάβει μέρος σε μία σειρά διοργανώσεων, όπως το CS:GO Open League Spring 2017 Europe, το CS:GO Major League Greece Season 2 Division 1 κ.ά.

Ο ενθουσιασμός είναι έντονος, αλλά η επιτυχία εξαρτάται από δύο παράγοντες: προπόνηση και σωστή νοοτροπία· νοοτροπία νικητή που θα συνοδεύεται από μετριοπάθεια, εμπιστοσύνη μεταξύ των μελών και αυτοπεποίθηση.

Σύντομα έρχεται και η ανακοίνωση της εταιρίας που θα είναι ο σπόνσορας της ομάδας!
Stay Tuned in Gamespace.gr