Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας και η τιμή του Nintendo Switch;

Ένας πωλητής λιανικής φαίνεται πως αποκάλυψε την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας του Switch πριν την ώρα του

Ένα κατάστημα λιανικής φαίνεται πως αποκάλυψε την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας του Switch πριν την ώρα του

switch

Το Βρετανικό κατάστημα λιανικής GameSeek καταχώρισε τη νέα κονσόλα της Nintendo, Switch, με ημερομηνία κυκλοφορίας 17 Μαρτίου, καθώς και τιμή £198.50 (περίπου 245€).

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι και οι δύο πληροφορίες μπορεί να είναι κάποιο placeholder, αν και το GameSeek δεν χρησιμοποιεί προσωρινές ημερομηνίες σε παιχνίδια που δεν έχουν κάτι επίσημο. Βέβαια, η Nintendo είχε αναφέρει ότι η κονσόλα θα κυκλοφορήσει μέσα στον Μάρτιο. Ωστόσο, το GameSeek προσφέρει προστασία τιμής pre-order, οπότε αν η κονσόλα κοστίζει παραπάνω, όσοι το προ-παραγγείλουν θα πληρώσουν και πάλι £198.50 ακόμα και αν η τιμή είναι μεγαλύτερη.

Η διαρροή αυτή έρχεται μερικές μέρες πριν την επίσημη αποκάλυψη του Switch στις 13 Ιανουαρίου.

Γενικά, οι φήμες γύρω από το Switch έχουν πάρει φωτιά, αφού η Nintendo πρόσφατα καταχώρισε ξανά trademark για τον horror τίτλο Eternal Darkness του 2002, αναζωπυρώνοντας τις φήμες για μια επανέκδοση. Επίσης, υπάρχει φήμη για μια τρίτη έκδοση των Pokemon Sun και Moon, ένα νέο 3D Mario, αλλά και ένα port του The Elder ScrollS V: Skyrim.

Μένουν μόλις μερικές μέρες μέχρι την επίσημη ανακοίνωση του Switch. Το livestream θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου στις 06:00 πμ ώρα Ελλάδος.

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.