Η ανάκαμψη | Ανακοίνωση του νέου roster των ROX Tigers

Οι ROX Tigers έκαναν επίσημο το νέο roster τους μετά την αποχώρηση των προηγούμενων παικτών

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Οι ROX Tigers έκαναν επίσημο το νέο roster τους μετά την αποχώρηση των προηγούμενων παικτών

Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτηματικά για την LoL esport σκηνή ήταν το πώς θα παρουσιαστούν οι ROX Tigers το 2017. Είναι γνωστή πια η αποχώρηση όλου του προηγούμενου roster πριν από μερικές εβδομάδες, όπου οι πρωτοκλασάτοι παίκτες Smeb, Peanut, kurO, PraY και GorillA έφυγαν για… άλλες πολιτείες. Έτσι, οι ROX Tigers από την πιο δυνατή ομάδα στον κόσμο – μετά τους SKT – και η κύρια πηγή ανταγωνισμού της παγκόσμιας πρωταθλήτριας, αντιμετώπισαν τον κίνδυνο διάλυσης. Μάλιστα, λόγω της καθυστέρησης στο να ανακοινώσουν μια νέα 5άδα που θα παίξει στο LCK, πολλοί fans ανησύχησαν, ότι τέτοιος κίνδυνος μπορούσε να γίνει πραγματικότητα.

Τελικά όμως, αυτή η «σιγή ασυρμάτου» από πλευράς Tigers ήταν για καλό σκοπό, αφού προσπάθησαν να φτιάξουν ένα αξιοπρεπές σύνολο. Έτσι, με μια ανακοίνωση στο Facebook γνωστοποίησαν τη νέα τους ομάδα. Αυτή αποτελείται από:

• Top: South Korea Park «Shy» Sang-myeon / South Korea Heo «Lindarang» Man-heung

• Jungle: South Korea Yoon «Seonghwan» Seong-hwan

• Mid: South Korea Sun «Mickey» Yong-min

• ADC: South Korea Kwon «Sangyoon» Sang-yoon

• Support: South Korea Kim «Key» Han-Gi

Ο Shy (CJ Entus) με την εμπειρία του και ο «νέος» Lindarang θα αποτελούν εναλλάξ το Top, ενώ ο τελευταίος και οι υπόλοιποι (εκτός από τον Key που έρχεται από την Ever) αποτελούν ουσιαστικά το roster των afreeca Freecs της προηγούμενης σεζόν.

Λόγω και της… προϊστορίας των νέων παικτών της (οι Freecs δεν ξεπέρασαν την 5η θέση στο 2016) πολλοί θα απορήσουν αν μπορούν οι «Τίγρεις» να φτάσουν στα επίπεδα που μας έμαθαν τα τελευταία 2 χρόνια. Σίγουρα χρειάζεται χρόνος για κάθε νέα ομάδα να βρει τα πατήματά της, αλλά μάλλον οι ROX Tigers, τουλάχιστον για το 2017, προορίζονται για τα μέσα της βαθμολογίας. Ποτέ όμως μην ξεγράφετε το πληγωμένο θηρίο.

Stay tuned!

Περισσότερα νέα για το League of Legends