Τελική ημερομηνία κυκλοφορίας για το Digimon World: Next Order

Ανακοινώθηκε η τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του Digimon World: Next Order από την Bandai Namco

Platform
 

Ανακοινώθηκε η τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του Digimon World: Next Order από την Bandai Namco

digimonworld_nextorder_keyart-copy-0-0

Η Bandai Namco Entertainment Europe ανακοίνωσε την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας για το επερχόμενο Digimon World: Next Order. Για να γιορταστεί αυτή η ανακοίνωση, δημιούργησαν ένα εκπληκτικό trailer για περισσότερες πληροφορίες. Βουτήξτε στο νέο κόσμο σύγχυσης εξαιτίας του Machinedramon και προπονήστε τα Digimons σας για τη νίκη στις 27 Ιανουαρίου του 2017!

Επίσης, η Bandai Namco ξεκίνησε μια διαδραστική δραστηριότητα ονόματι DIGI’HUNT! Εντοπίστε QR κωδικούς, στην επίσημη ιστοσελίδα ή screenshots, trailers κτλπ, για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε καταπληκτικά DIGI’GIFTS! Αυτή η ιδιαίτερη δραστηριότητα, θα διαρκέσει μέχρι και την επίσημη έναρξη του παιχνιδιού.

Το Digimon World: Next Order  θα έρθει σε EFIGS εκδόσεις στη Δύση για το Playstation 4 στις 27 Ιανουαρίου του 2017.

Περισσότερα νέα για το Digimon World: Next order

Γνωστός στον ελληνικό χώρο του Gaming και κυρίως στο Streaming. Είναι 17 χρονών και του αρέσει να προγραμματίζει ιστοσελίδες, να παίζει video games ανεξαρτήτου τύπου εκτός από MMORPG όπως το World of Warcraft. Προσπαθεί να κάνει τα streams του ποιο interactive καθώς δεν δίνει σημασία στο gameplay αλλά στην επικοινωνία του με τους viewer του.