Γιορτάζοντας τα 12 χρόνια WoW!

Η 12η επέτειος του World of Warcraft ξεκίνησε!

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η 12η επέτειος του World of Warcraft ξεκίνησε! 

5sl7fsyto17e1479269134006

Όσοι συνδεθούν μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, θα κερδίσουν το WoW’s 12th Anniversary Achievement καθώς και ένα επετειακό δώρο, το Corgi Pup Pet!

Το φετινό πακέτο θα περιλαμβάνει 200 Timewarped Badges, ένα εορταστικό πακέτο το οποίο θα αυξάνει το exp και τα reputation gains κατά 12% για μια ώρα και το “Letter from the Timewalkers”, το οποίο θα ξεκινήσει ένα quest που θα σας οδηγήσει είτε στην Orgrimmar είτε στην Stormwind.

Οι Questgivers Historian Llore και Historian Ju’pe θα έχουν καθημερινά quest για τους παίκτες, κερδίζοντας Timewarped Badges απαντώντας στο World of Warcraft Trivia. Αν θέλετε να κερδίσετε το φετινό επετειακό δώρο, το Corgi Pup, μπορείτε να το αγοράσετε, μαζί με τα extra επετειακά «καλούδια».  

Περισσότερα νέα για το World of Warcraft

Γνωστός στον ελληνικό χώρο του Gaming και κυρίως στο Streaming. Είναι 17 χρονών και του αρέσει να προγραμματίζει ιστοσελίδες, να παίζει video games ανεξαρτήτου τύπου εκτός από MMORPG όπως το World of Warcraft. Προσπαθεί να κάνει τα streams του ποιο interactive καθώς δεν δίνει σημασία στο gameplay αλλά στην επικοινωνία του με τους viewer του.