Ο πράκτορας 47 σε 4K!

Έρχεται το Hitman για το Playstation 4 Pro τις επόμενες μέρες

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

Έρχεται το Hitman για το Playstation 4 Pro τις επόμενες μέρες

10819990571426-871-6e470393d3e12ad6579e68ff49757358

Η IO Interactive είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το HITMAN έρχεται για το Playstation 4 Pro στις 10 Νοεμβρίου του 2016.

Το HITMAN για το PS4 Pro έρχεται με βελτιώσεις τόσο οπτικές όσο και τεχνικές. Η συνολική ανάλυση έχει αυξηθεί, το aliasing έχει μειωθεί, πιο λεπτομερή εφέ στον φωτισμό, και όλα αυτά χωρίς να συμπιεστεί καθόλου η ταχύτητα των καρέ ή η συνολική gaming εμπειρία. Καθίσταται ένα καθαρό UI και επιπλέον χρησιμοποιείται η μνήμη του PS4 Pro για streaming σε υψηλότερη ποιότητα, με αποτέλεσμα να φαίνεται περισσότερη λεπτομέρεια. Ο Agent 47 δεν φάνηκε ποτέ ξανά τόσο καλός.

«Με το HITMAN κάναμε ένα ζωντανό παιχνίδι, το οποίο βελτιώνεται συνεχώς και το Pro ευθυγραμμίζεται απόλυτα με το PS4 με το όραμα της συνεχούς βελτίωσης, είμαστε περήφανοι για να το υποστηρίξουμε», δήλωσε ο Hannes Seifert, ο Studio Head της IO Interactive.

Οι παίκτες χωρίς 4K θα επωφεληθούν από την αυξημένη ανάλυση και η εικόνα θα μειωθεί στα 1080p με αποτέλεσμα να επωφεληθούν από την υψηλότερη ποιότητα σκίασης και το λιγότερο τρεμόπαιγμα.

Γίνε ο Master Assassin σε αυτή την έντονη κατασκοπική- θρίλερ ιστορία. Σαν Agent 47 θα εκτελείτε στόχους υψηλού επιπέδου σε εξωτικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, από το Παρίσι, την Ιταλία και από το Μαρόκο στο Μπανγκόκ, την Αμερική και την Ιαπωνία σε αυτό το δημιουργικό stealth παιχνίδι δράσης. Στα τεράστια και περίπλοκα sandbox επίπεδα, έχετε την πλήρη ελευθερία. Το πού να πάτε, πότε να χτυπήσετε και ποιους να σκοτώσετε, εξαρτάται από εσάς.

Περισσότερα νέα για το Hitman

Γνωστός στον ελληνικό χώρο του Gaming και κυρίως στο Streaming. Είναι 17 χρονών και του αρέσει να προγραμματίζει ιστοσελίδες, να παίζει video games ανεξαρτήτου τύπου εκτός από MMORPG όπως το World of Warcraft. Προσπαθεί να κάνει τα streams του ποιο interactive καθώς δεν δίνει σημασία στο gameplay αλλά στην επικοινωνία του με τους viewer του.