Δηλώσεις συμμετοχής για το Overwatch Scrub Cup

Τώρα μπορείτε και εσείς να ζήσετε την εμπειρία ενός τουρνουά

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Τώρα μπορείτε και εσείς να ζήσετε την εμπειρία ενός τουρνουά

overwatch

Με τα πρώτα επίσημα παγκόσμια πρωταθλήματα Overwatch να εμφανίζονται σιγά-σιγά, η πλειοψηφία των παικτών θα μείνει έξω από αυτά. Ή αυτό τουλάχιστον νομίζαμε, μιας και η Createx ανακοίνωσε την έναρξη του Overwatch Scrub Cup, για τους μη-επαγγελματίες παίκτες. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε μέγιστο SR 2500 και να είστε τουλάχιστον Rank 50. Αν βέβαια δεν πληρείτε τις προϋποθέσεις αυτές για λίγους πόντους ή βαθμίδες, μπορείτε να συνεννοηθείτε με την οργάνωση στο κανάλι που έχει στο Discord και θα εξετάσουν αν θα σας επιτραπεί είσοδος.

Επιπλέον δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν δεν έχετε ομάδα, γιατί το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσετε την εξής φόρμα και η διοργάνωση θα σας βρει άλλα πέντε άτομα για να προσπαθήσετε να κερδίσετε. Σε περίπτωση που κερδίσετε μάλιστα, θα έχετε ως έπαθλο δωρεάν προπόνηση από την Affinity Coaches.

Αν δεν είστε ακόμα σίγουροι για την συμμετοχή σας, έχετε ευτυχώς μέχρι τις 5 Νοεμβρίου για να αποφασίσετε. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στις 19 Νοεμβρίου στις 16:00 CTS για την Αμερική και στις 26 Νοεμβρίου στις 15:00 GMT για την Ευρώπη και  στις 20 και 27 Νοεμβρίου στις 17:00 και 16:00 αντίστοιχα. Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να δείτε και την σχετική ανάρτηση της Creatix στο Reddit.

Περισσότερα νέα για το Overwatch