Διέρρευσε όλο το περιεχόμενο των Pokemon Sun και Moon

Το demo για τις Sun και Moon έχει ήδη κυκλοφορήσει και κάποιοι fans δεν μπορούσαν να περιμένουν μέχρι το Νοέμβριο

Platform
 
Genre
 
Publisher
 

Το demo για τις Sun και Moon έχει ήδη κυκλοφορήσει και κάποιοι fans δεν μπορούσαν να περιμένουν μέχρι το Νοέμβριο

ash-greninja-moon

Το demo των Pokemon Sun και Moon κυκλοφόρησε επιτέλους και μπορείτε να το κατεβάσετε από το Nintendo e-shop. Μερικοί χρήστες «έσκαψαν» μέσα στο αρχείο, ώστε να βρουν νέες πληροφορίες. Τα ευρήματα μπήκαν σε μια σειρά από βίντεο στο youtube και περιλαμβάνουν τα πάντα από sprites αντικειμένων, μέχρι πληροφορίες για νέες ιδιότητες και ολοκαίνουργια πλάσματα.

Σύμφωνα με την έρευνα, υπάρχουν 800 Pokemon στις Sun και Moon. Το πρώτο βίντεο έχει να κάνει με αντικείμενα, abilities και μερικές έξτρα πληροφορίες για το Ash-Greninja. Στο δεύτερο μπορούμε να δούμε όλα τα νέα πλάσματα, ενώ στο τρίτο βλέπουμε όλα τα shiny sprites.

 

 

Το Demo των νέων παιχνιδιών Pokemon είναι ήδη διαθέσιμο και μπορείτε να το κατεβάσετε από το eShop και στη χώρα μας. Οι παίκτες θα έχουν στην κατοχή τους ένα Greninja, το οποίο μπορεί να γίνει Ash-Greninja και να μεταφερθεί στη φουλ έκδοση του παιχνιδιού.

Στα μέρη μας οι Pokemon Sun & Moon θα κυκλοφορήσουν στις 23 Νοεμβρίου.

 

Περισσότερα νέα για το Pokemon Sun/Moon

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.