Νέες πληροφορίες για το Modern Warfare Remastered

Ανακοινώθηκαν νέες πληροφορίες για το Modern Warfare Remastered

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

Ανακοινώθηκαν νέες πληροφορίες για το Modern Warfare Remastered

3056784-codmwremastered_crewexpendable_1_wm

Αν και πολλοί αναμένουν την remastered έκδοση του Call of Duty: Modern Warfare πολύ περισσότερο από το φουτουριστικό Infinite Warfare, θα πρέπει να ξέρουν πως δεν μπορούν να έχουν το ένα χωρίς το άλλο. Για να μπορεί το remastered παιχνίδι να παίξει, απαιτείται ή η πλήρης ψηφιακή αγορά του Infinite Warfare, ή ο δίσκος του παιχνιδιού.

Το Modern Warfare Remastered είναι ένα ανεξάρτητο παιχνίδι προς κατέβασμα, διαθέσιμο μόνο σε παίκτες οι οποίοι αγόρασαν την ειδική έκδοση του Call of Duty: Infinite Warfare, αποτρέποντας τους παίκτες οι οποίοι ανυπομονούσαν να το παίξουν με λάθος τρόπους. Μια πιθανή λύση θα ήταν η αγορά του Infinite Warfare στη λιανική, να χρησιμοποιηθεί ο κωδικός για κατέβει το remastered και τέλος να πουληθεί/ανταλλαχθεί το καινούργιο παιχνίδι. Σύμφωνα όμως με την ιστοσελίδα του Modern Warfare Remastered, ούτε αυτό θα συμβαίνει.

«Την ημέρα κυκλοφορίας του, το Call of Duty: Modern Warfare Remastered θα περιέχει μόνο 10 χάρτες για το multiplayer από το πρωτότυπο Call of Duty: Modern Warfare. Επιπλέον χάρτες θα προστεθούν στις 31/12/16. Το Modern Warfare Remastered είναι ένα πλήρες παιχνίδι προς κατέβασμα (ο δίσκος του παιχνιδιού πρέπει να εισαχθεί για να είναι δυνατόν να παιχτεί το Modern Warfare Remastered).»

Οι παίκτες που αγόρασαν την ψηφιακή ειδική έκδοση του Infinite Warfare δεν θα χρειαστούν κάποιο δίσκο, καθώς η ιδιοκτησία του παιχνιδιού είναι αμετάκλητη.

Οι παίκτες Playstation 4 που αγόρασαν τις Infinite Warfare Digital Legacy ή Digital Deluxe εκδόσεις, θα αποκτήσουν αυτόματα πρόσβαση στην εκστρατεία του Modern Warfare Remastered στις 5 Οκτωβρίου. Οι πελάτες λιανικής που προ-παρήγγειλαν το παιχνίδι, θα χρειαστεί να ολοκληρώσουν την αγορά (να καταβάλλουν στο ακέραιο) για να πάρουν έναν κωδικό που θα τους επιτρέψει να κατεβάσουν το Remastered.