Νέες λεπτομέρειες για το single player του Battlefield 1

Νέες λεπτομέρειες για το Battlefield 1

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

Νέες λεπτομέρειες για το Battlefield 1

battlefield1_reveal_02-0

Ένα νέο βίντεο κυκλοφόρησε για το Battlefield 1, δείχνοντας περισσότερα από την εκστρατεία του παιχνιδιού. Το ESRB δημοσίευσε τη βαθμολογία του για το παιχνίδι, και συμπεριέλαβε κάποιες λεπτομέρειες για την ιστορία του παιχνιδιού και τους χαρακτήρες που θα ελέγχετε.

Από την περιγραφή βλέπουμε, πως το παιχνίδι διαδραματίζεται σε «διάφορες τοποθεσίες» στη διάρκεια του Μεγάλου Πολέμου. Οι παίκτες θα ελέγχουν διάφορους χαρακτήρες καθώς η ιστορία προχωράει όπως, σύμφωνα με την περιγραφή, έναν πιλότο μαχητικών, ένα μέλος του πληρώματος ενός άρματος, έναν επαναστάτη μαχητή και έναν «δρομέα μηνυμάτων».

Δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες για αυτούς τους χαρακτήρες, ούτε για τις τοποθεσίες των μαχών, αλλά ίσως μάθουμε περισσότερα τις επόμενες μέρες, πέρα των όσων μας έδειξε το βίντεο.

Το ESRB έκρινε το Battlefield 1 σαν Μ για Μature, ένα βαθμό που δεν αποτελεί έκπληξη, αν λάβουμε υπόψιν το θέμα του παιχνιδιού και την ιστορική ακροαματικότητα της σειράς Battlefield. Η περιγραφή συνεχίζει λέγοντας πως οι παίκτες θα χρησιμοποιήσουν πιστόλια, τουφέκια, πολυβόλα και χειροβομβίδες για να διαλύσουν τους εχθρούς τους σε «ρεαλιστική, γεμάτη φρενίτιδα μάχη».

«Οι μάχες θα έχουν συχνά πυρά, ουρλιαχτά πόνου και εκρήξεις,» αναφέρεται στην περιγραφή. «Κάποιες σκηνές δείχνουν τους εχθρούς να έχουν φλογοβόλα, και ακούγονται στρατιώτες να ουρλιάζουν καθώς καίγονται ζωντανοί. Οι παίκτες θα μπορούν ακόμα να χρησιμοποιήσουν ξιφολόγχες ή μαχαίρια για να μαχαιρώσουν τους εχθρούς τους με αθόρυβες επιθέσεις. Σταγόνες αίματος εμφανίζονται όταν χτυπηθούν οι εχθροί και μια σκηνή δείχνει αίμα και πτώματα σε μια παραλία μετά από τη μάχη».

Το Battlefield 1 θα βγει στις 21 Οκτωβρίου για Playstation 4, Xbox One, και PC. Μέλη στην ΕΑ/Origin μπορούν να το έχουν διαθέσιμο από τις 13 Οκτωβρίου, ενώ όσοι αγοράσουν την Early Enlister Edition θα μπορούν να παίξουν στις 18 Οκτωβρίου.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο.

Περισσότερα νέα για το Battlefield 1