Φωτοβόλτα στα δάση της περιοχής Highmountain παρέα με Taurent, τον Hemet Nesingwary και άγρια ζώα
Στις βόρειες περιοχές των Broken Isles βρίσκεται η περιοχή Highmountain. Είναι το υψηλότερο σημείο, και μάλιστα έχει την υψηλότερη κορυφή στο σύνολο του Azeroth. Τα Highmountain Tauren και η φυλή των Drogbar την αποκαλούν σπίτι τους. Παρά το ανώμαλο έδαφος, έχει βαθιά φαράγγια και εύφορες κοιλάδες αδάμαστης αγριότητας. Το Lair του Earth-Warder βρίσκεται εδώ, η σπηλαιώδης πρώην κατοικία του Neltharion. Ο Hemet Nesingwary είναι επίσης εδώ μαζί με τους υπόλοιπους hunters του και βέβαια και το Class Hall τους.
- Υπάρχουν αγροκτήματα
- Μαθαίνοντας την ιστορία της περιοχής 1
- Μαθαίνοντας την ιστορία της περιοχής 2
- Ψάχνοντας έναν npc . .
Οι Tauren φυλές των Highmountain είναι οι απευθείας απόγονοι εκείνων που πολέμησαν στον War of the Ancients και έχουν ζήσει στα βουνά για χιλιετίες. Αποτελούνται από τρεις μεγάλες φυλές και είναι ενωμένοι. Είναι οι : Rivermain, Skyhorn και Bloodtotem. Έχουν ζήσει ειρηνικά για πολλές γενιές, αλλά η άγρια φυλή των Drogbar ξεσηκώθηκε και έκλεψε το πιο ιερό τεχνούργημα τους.Το περιστατικό αυτό έχει διαταράξει την ενότητα των φυλών των Tauren , δίνοντας στα Drogbar την ευκαιρία να τους επιτεθούν σε μια προσπάθεια να διεκδικήσουν όλα τα εδάφη των Tauren για τον εαυτό τους.
- Full moon view
- Χαμηλές πτήσεις
- Οι κύριοι εκπρόσωποι των φυλών
- Ατελείωτα βουνα
Και εδώ έρχεται η δικιά μας αποστολή, να βοηθήσουμε τους Tauren στις μάχες τους έναντια στους Drogbar. Η περιοχή είναι η « παιδική χαρά» για τους Hunters. Οι βασικές αποστολές για Leatherworking ξεκινάνε από εδώ. Επίσης μπορεί να γίνει ατελείωτο farming στο Skinning και βέβαια υπάρχει εκεί και ο Hemet Nesingwary με τις εκτενείς αποστολές του. Κατά γενική αναφορά είναι μια περιοχή μέσα στα βουνά και στην φύση, με αρκετές ινδιάνικες αναφορές όχι μονό σαν σκηνοθεσία και μουσική αλλά και στην ιδιοσυγκρασία τών χαρακτήρων εκεί. Κάποια στιγμή ίσως να νιώσουμε και μια κάποια μονοτονία.
- In Hemet we trust
- Βουνά, δάση, χιόνια . . .
- Go go go miners . . .
- Υπέροχες βραδυές ποίησης στο Hunters’ Class Hall
Καθώς είμαστε στην περιγραφή της δεύτερης περιοχής και οδεύουμε ολοταχώς για την τρίτη, μια παρατήρηση: οι αποστολές ΔΕΝ είναι διαβάστε, καλπάστε, μαζέψτε ή σφάξτε, τελειώσατε. Χρειάζεται προσεκτικό διάβασμα και να μην βαριόμαστε να ψάξουμε σε wowhead, youtube, ή και wowwiki για απαντήσεις και λύσεις. Τα διάφορα addons για τις αποστολές δεν είναι πανάκεια. Το Legion μας ξαναφέρνει στην έννοια του διαβάζω και παίζω. Αν μη τι άλλο δεν είναι βαρετό.
- Πηγαίνοντας στην κορυφή
- Μια στάση εδώ
- Ακόμη πιο ψηλά
- Στο υψηλότερο σημείο του Azeroth
Social Media
18.202 Likes
582 Followers
3.940 Subscribers
2.114 Followers
3.386 Followers