Ώρα για προσφορές | Mobile Accessories Sale

Η νέα σειρά προσφορών του Everbuying ξεκίνησε και μπορείτε να βρείτε διάφορα αξεσουάρ για το κινητό σας τηλέφωνο σε πολύ καλές τιμές

Η νέα σειρά προσφορών του Everbuying ξεκίνησε και μπορείτε να βρείτε διάφορα αξεσουάρ για το κινητό σας τηλέφωνο σε πολύ καλές τιμές

mobile (1)

Power Banks, selfie sticks και καλώδια, είναι μερικά από τα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στη νέα σειρά προσφορών του Everbuying. Το Mobile Accessories Sale θα διαρκέσει για τις επόμενες μέρες, με εκπτώσεις που ξεπερνούν το 50%.

mobile (1)

Για αρχή έχουμε τα editor’s picks. Μια σειρά από διάφορα είδη, όπως βάσεις, καλώδια και ακουστικά. Εδώ θα βρείτε ακόμα και camera shutter, που λειτουργούν με δικό τους timer και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για selfies.

mobile (2)

Με τις απαιτήσεις των χρηστών να ανεβαίνουν σε θέμα εφαρμογών, ο καθένας χρειάζεται το δικό του power bank. Στο Stay in Charge μέρος του promotion, μπορείτε να βρείτε μια πληθώρα από power banks με διάφορες χωρητικότητες. Ακόμα, υπάρχουν ασύρματοι φορτιστές και power banks που γεμίζουν με ηλιακή ενέργεια.

mobile (3)

Τα αξεσουάρ για iOS έχουν δική τους στήλη σε αυτή τη σειρά προσφορών. Καλώδια, αντάπτορες, ακουστικά και ό ,τι άλλο χρειάζεται ένας χρήστης iOS βρίσκεται εδώ, ώστε να κάνει τη ζωή του πιο εύκολη. Flash drives και tempered glasses για iPhone βρίσκονται επίσης σε αυτή τη στήλη.

mobile (4)

Οι χρήστες android όμως δεν μένουν παραπονεμένοι, αφού το Android Essentials αφορά αποκλειστικά εκείνους. Πολύμπριζα USB και lenses βρίσκονται εδώ, ενώ οι συσκευές Xiaomi έχουν την τιμητική τους, με θήκες και ειδικά καλώδια φόρτισης.

mobile (5)

Κλείνοντας, βλέπουμε μια σειρά από διάφορα είδη. Από ανεμιστήρες για iPhone, μέχρι και φορτιστές αυτοκινήτων. Φυσικά, από ένα τέτοιο promotion δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα γνωστά σε όλους selfie sticks.

Βρείτε και εσείς το προϊόν της αρεσκείας σας από Mobile Accessories Sale, μέσα από τη σελίδα του Everbuying.

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.