Ο oskar στη mousesports

Ο Tomáš «oskar» Šťastný αντικαθιστά τον Johannes «nex» Maget στη βασική πεντάδα της mousesports

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Ο Tomáš «oskar» Šťastný αντικαθιστά τον Johannes «nex» Maget στη βασική πεντάδα της mousesports

1

Από τον Ιούνιο η Hellraisers ανακοίνωσε πως ο Tomáš «oskar» Šťastný δεν θα ήταν μέλος της βασικής πεντάδας καθώς είχε συνάψει συμβόλαιο με άλλη ευρωπαϊκή ομάδα. Πρόσφατα, ανακοινώθηκε πως αυτή η ομάδα είναι η mousesports και ότι είχε εξαγοράσει το συμβόλαιο του Τσέχου από την Hellraisers ένα μήνα πριν.

O Tomáš «oskar» Šťastný αντικαθιστά τον Γερμανό Johannes «nex» Maget μετά από τις απογοητευτικές του εμφανίσεις το τελευταίο καιρό και ιδιαίτερα τις εμφανίσεις του στο MLG Colombus 2016 και στο ESL One Cologne 2016. O Johannes «nex» Maget θα παραμείνει αναπληρωματικός για την ομάδα.

Η mousesports θεωρείται από τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες, έχοντας στην κατοχή της μεγάλα ταλέντα, όπως ο Nikola «NiKo» Kovač και ο Chris «chrisJ» de Jong. Η ομάδα με την ηγετική ικανότητα του Nikola «NiKo» Kovač έχει καταφέρει να πρωταγωνιστεί σε όλα τα μεγάλα τουρνουά, κατακτώντας τις πρώτες θέσεις σε αρκετά από αυτά.

Ο Tomáš «oskar» Šťastný θεωρείται από πολλούς ως ένας από τους καλύτερους online παίκτες αυτή τη στιγμή έχοντας εντυπωσιακές εμφανίσεις και νίκες εναντίον ομάδων μεγάλου επίπεδου. Με τη Hellraisers, όμως, κατάφερε να γίνει και ένας καταπληκτικός LAN παίκτης όπου κυνηγούσαν και ομάδες από την Αμερική, λόγου χάρη, Team Liquid.

Το roster της mousesports τώρα είναι οι:

  • Chris «chrisJ» de Jong
  • Denis «denis» Howell
  • Nikola «NiKo» Kovač
  • Timo «Spiidi» Richter
  • Tomáš «oskar» Šťastný

Aleksandar «kassad» Trifunović (Προπονητής)

Johannes «nex» Maget (Αναπληρωματικός)

Περισσότερα νέα για το Counter-Strike: Global Offensive