Ο allu αντικαθιστά τον fox στη FaZe

Ο «allu» μεταφέρθηκε από την ENCE eSports στη FaZe Clan στη θέση του «fox»

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Ο «allu» μεταφέρθηκε από την ENCE eSports στη FaZe Clan στη θέση του «fox»

maxresdefault

Οι δυο οργανισμοί ήρθαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Φιλανδού AWPer στην ομάδα. Με τον Ricardo «fox» Pacheco να παραμένει στον οργανισμό αλλά όχι και στη βασική πεντάδα, ο Πορτογάλος έχει δεχθεί πάρα πολλές φορές κριτική και από το κοινό αλλά και από τους ειδικούς για τις αποδόσεις του. Έτσι η ομάδα αποφάσισε να μην συνεχίσει την συνεργασία μαζί του.

Από την είσοδο του Fabien «kioshima» Fiey στην ομάδα, η FaZe δεν είχε ιδιαίτερα καλά αποτελέσματα. Η δέκατη θέση στο ELEAGUE αλλά και η δωδέκατη θέση στο ESL One Cologne 2016 είναι κάποιες από τις χαμηλές θέσεις που έχει πάρει η ομάδα.

Με την αντικατάσταση του Ricardo «fox» Pacheco και την είσοδο του Aleksi «allu» Jalli η ομάδα ελπίζει να ανέβει ένα επίπεδο παραπάνω και να διεκδικήσει τίτλους, καθώς οι αποδόσεις του «allu», δείχνουν ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Τώρα, αναφορικά με την ENCE eSports, ο Joona «natu» Leppanen, γνωστός βετεράνος παίκτης και αναλυτής, θα παίζει στη θέση του Aleksi «allu» Jalli μέχρι ο οργανισμός να βρει έναν αντικαταστάτη.

Τέλος, ο Πορτογάλος παίκτης δήλωσε πως θα κάνει μια διακοπή από την ενεργό δράση για 3 εβδομάδες αλλά θα γυρίσει δριμύτερος και θα αρχίσει την έρευνα για την καινούργια του ομάδα. Το ερώτημα είναι αν θα συνεχίσει να παίζει σε υψηλό επίπεδο ή αν θα γυρίσει στην πατρίδα του, την Πορτογαλία, για να παίζει σε τοπικά τουρνουά, κάτι το οποίο θα είναι μια μεγάλη υποβάθμιση σχετικά με την προηγούμενη ομάδα του.

Το roster της FaZe τώρα είναι οι:

  • Havard «rain» Nygaard
  • Joakim «jkaem» Myrbostad
  • Philip «aizy» Aistrup
  • Fabien «kioShiMa» Fiey
  • Aleksi «allu» Jalli

 

Robert «RobbaN» Dahlstrom (Προπονητής)

Περισσότερα νέα για το Counter-Strike: Global Offensive