Θέλω να γίνω Illidan στη θέση του Illidan | Demon Hunter is on

Από τις 10 Αυγούστου είναι διαθέσιμη η class του Demon Hunter για όσους έχουν κάνει προπαραγγελία το Legion. Καθώς η υπόθεση εξελίσσονταν καταλάβαμε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι…

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Από τις 10 Αυγούστου είναι διαθέσιμη η class του Demon Hunter για όσους έχουν κάνει προπαραγγελία το Legion. Καθώς η υπόθεση εξελίσσονταν καταλάβαμε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι…

WoWScrnShot_081016_135554

Και ήρθε η στιγμή να φτιάξουμε τον δικό μας Demon Hunter. Το όνειρο να γίνουμε Illidan στη θέση του Illidan θα γίνει πραγματικότητα. Οι φυλές που μπορούμε να διαλέξουμε από την πλευρά της Horde είναι  Blood Elf και από την πλευρά της Alliance είναι Night Elf. Εγώ διάλεξα Night Elf, καθώς ο πρώτος Demon Hunter ήταν Night Elf. Αφού πήραμε την πιο δύσκολη απόφαση (όνομα χαρακτήρα) ξεκινήσαμε στην αρχική περιοχή Mardum στο  Shattered Abyss. Κάνοντας αποστολές μαθαίνουμε λεπτομέρειες γύρω από την ιστορία των Illidary και πως να χειριζόμαστε τον ήρωά μας. Μπορούμε να επιλέξουμε μεταξύ tank και dps ως προς το gameplay.

Το mount του χαρακτήρα γίνεται διαθέσιμο κατευθείαν και είναι Account Bound, οπότε μπορούν να το χρησιμοποιήσουν όλοι οι χαρακτήρες. Ακόμη και αν δεν ασχοληθείτε παραπάνω με το συγκεκριμένο class, αξίζει να κάνετε τα quest μόνο και μόνο για να το έχετε στη συλλογή σας.

WoWScrnShot_081016_142057

Καθώς θα κάνετε αποστολές ρίχνετε και ματιές γύρω στο χώρο, γιατί υπάρχουν σεντούκια που κρύβουν θησαυρούς.

WoWScrnShot_081016_160842

Λίγο πριν το level 100, φτάνουμε στο τέλος των αποστολών στην αρχική περιοχή και έρχεται μια αποστολή που μας στέλνει πίσω εκεί από όπου ξεκίνησαν όλα: στο Black Temple.

Βρισκόμαστε στα Broken Isles και εκεί έχουμε ενδιαφέρουσες συναντήσεις και μαθαίνουμε πραγματάκια και γίνονται και ανατροπές… και δεν σταματάμε εδώ…  οι ανατροπές συνεχίζονται.

Και μετά από πολλαπλά εγκεφαλικά και καθώς είμαστε Night Elf, καταλήγουμε στην Stormwind, όπου εκεί γινόμαστε μάρτυρες των demonical invasions. Προσπαθώ να μην κάνω πολλά spoilers… πραγματικά αξίζει να φτιάξετε έναν τέτοιο χαρακτήρα μόνο και μόνο από αυτά που θα μάθετε σαν lore γύρω από αυτό που θα ξεκινήσει στις 30 Αυγούστου.

Μπορώ να πω ότι σε αυτό το expansion η Blizzard έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και στο στήσιμο του σκηνικού και στην εξέλιξη της ιστορίας, αλλά και στον τρόπο που δίνει υλικό. Ακόμη και κάποιος που δεν έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα, του κινεί το ενδιαφέρον να διαβάσει ή να παρακολουθήσει την υπόθεση. Η ιστορία των Illidary παραδείγματος χάρη:

Σε επόμενα άρθρα θα παρουσιάσουμε το content ακόμη πιο αναλυτικά με τις αρχικές περιοχές, dungeons και raids. Και όπως είπε ένας καλός φίλος: «Ο Illidan είναι ο Batman του Azeroth». Όταν φτιάξετε τον χαρακτήρα σας θα καταλάβετε γιατί από αυτά που θα μάθετε.

Περισσότερα νέα για το World of Warcraft: Legion

Xαμένη στην εφηβεία μου, gamer, βιβλιοφάγος, Πρωτάρης παίκτης σε role playing games καθώς μου αρέσει να διηγούμαι ιστορίες.Ταξιδιάρικο μυαλό γεμάτο μουσική, ταινίες και anime. Φωτογράφος ανάλογα με τη διάθεση και τα καιρικά φαινόμενα.Ίσως είμαι ονειροπόλα..... Συγκεντρώνω ήχους και εικόνες από παντού και τα μοιράζομαι με τους γύρω μου. Τρελή Υδροχόος με ζωηρή φαντασία, γεννήθηκα σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή (ίσως). Καλώς ήρθατε στον κόσμο μου, όπου κάθε στιγμή είναι μια ευκαιρία για έκφραση.Been geek 40 years now and loved it all the way.