Η Preparation υπογράφει τους Worst Players

Η Preparation ανακοίνωσε την επιστροφή της στο Counter-Strike, με την υπογραφή των Worst Players

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Η Preparation ανακοίνωσε την επιστροφή της στο Counter-Strike, με την υπογραφή των Worst Players

wp

Η Ουκρανική ομάδα δημιουργήθηκε στις αρχές Μαΐου και προκάλεσε έκπληξη μόλις μερικές εβδομάδες αργότερα, αποκλείοντας την SK Gaming από το SL i-League Invitational #1 – στο οποίο είχαν λάβει πρόσκληση τελευταία στιγμή – και οδηγώντας τους αγώνες της ενάντια στους Virtus.pro και GODSENT σε τρίτο map.

Στα τέλη Ιουνίου, οι Worst Players ανακοίνωσαν δύο αλλαγές στο ρόστερ τους με τους Aleksandr «s1mple» Kostyliev και Ivan «F1L1N» Semenets να αντικαθιστώνται από το πρώην μέλος της Empire Roman «CyberFocus» Dergach και τον παίκτη των πρώην ANOX,  Savelii «jmqa» Bragin.

Αυτή είναι  η δεύτερη ομάδα CS:GO που υποστηρίζεται από την Preparation. Το προηγούμενο ρόστερ τους που είχε βάση στη Σκανδιναβία, κατέληξε να διαλύεται μόλις δύο μήνες μετά την έναρξη της συνεργασίας τους με τον οργανισμό, μετά την αποχώρηση των John «wenton» Eriksson και Nicolai «glace» Jensen.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι να εκπροσωπούμε την Preparation γιατί βρήκαμε επιτέλους ένα σταθερό σπίτι για μας, με το οποίο είμαστε έτοιμοι να φέρουμε κάποια καλά αποτελέσματα», ανέφερε ο Vladislav «arch» Svistov σε δήλωσή του. «Το κίνητρό μας είναι μεγάλο και θα κάνουμε ό,τι που μπορούμε να εκπροσωπήσουμε αυτό τον οργανισμό με τον καλύτερο τρόπο!»

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Team Preparation για την εμπιστοσύνη της σε μας και εννοείται τους θαυμαστές μας.»

Η ομάδα CS:GO της Preparation αποτελείται από τους:

  • Ilya «fix» Golovko
  • Igor «crush» Shevchenko
  • Vladislav «arch» Svistov
  • Savelii «jmqa» Bragin
  • Roman «CyberFocus» Dergach
Περισσότερα νέα για το Counter-Strike: Global Offensive